• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 … 5 6 7 8 9 … 11 Dalej »
lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej

lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej
Kot z tendencją do głupoty
kici kici miau
będę ciebie brał
krew
genetyka
zawód
Ma wzrost 174. Gibki, żwawy, skory do zabawy. Oczy jasnobrązowe, ale włosy ciemniejsze. Jest wysportowany, bo dużo biega i się wspina. Mięśnie ma, ale nie jest jakimś Pudzianowskim. Zyskał je ze swojego aktywnego trybu życia, a nie przez ciągłe ćwiczenia. Z reguły ciepły albo cwany uśmieszek ma na pyszczku. W WERSJI KOCIEJ: rudo umaszczony kot domowy, nieprzeżarty. Ma kompletnie inne zwyczaje niż Garfield.

Leo O'Dwyer
04.08.2024, 11:48  ✶  
Łohoho. Dawno nie spotkałem fanatyka religijnego! Z takimi to się nie dyskutowało, bo się obrywało miotłą! Ba!, gromami niebieskimi! Taaa... Chcieliby. Nie mieli takiej mocy, ich bożkowie również nie mieli, choć rzekomo jakieś gromy potrafiły tam ciskać w przeszłości, sztormy, rozstąpienia wód, susze i inne takie. Szanowałem, ale nie zamierzałem się szamotać z taką osobą. Może nawet potaknąłbym grzecznie i odszedł w stronę uwielbionego słońca, ale padły słowa obrazy względem mojej kociej natury, a tej znieść nie mogłem.
Psem! Ja psem! Phi! Ja nie znosiłem psów, bo były brudne, agresywne i głośne! Przede wszystkim wściekłe! Szczególnie kiedy widziały kota, a... a też nie wyszło z mojej głowy zdarzenie z początku lipca. Mogłem zginąć. Przez psy właśnie. Bałem się ich panicznie i na Matkę Najcudowniejszą, nie chciałem być z nimi porównywany. Nie chciałem o nich nawet myśleć. Wzdrygnąłem się.
- A ty z kolei nie potrzebujesz monety by być przeklętym! Nikogo nie obrażam, to ty obrażasz, uznając Boga mojej matki za wymyślonego! - odezwałem się oburzony w obronie pani O’Dwyer. To święta kobieta była sama w sobie, więc zamierzałem ją bronić w każdym przypadku. Wziąłem jednak wizytówkę od Dægberhta. - Chętnie środki tam wpłacę, do tego kowenu, ale o modlitwę za ciebie. Część, bo drugą dam w mugolskim kościele żeby ocalił twoją duszę od potępienia, ognia piekielnego!
Nie rozumiałem, o co mu chodziło z tą dziewczyną, ale to nieistotne, bo padło słowo klucz - walizki. Nie, nie zamierzałem go już okradać. Kasa miała mi wystarczyć, szczególnie że zrobiłem to dla psot, a nie z potrzeby własnej. Za machnięciem czarodziejskiej różdżki, przemieniłem się w te pędy w rudego kociaka i pomknąłem w kierunku jego walizek. Zamierzałem po prostu na nie nasrać w ramach podziękowania, a potem oddalić się z pełną satysfakcją nim ich właściciel mnie dogoni. Hihi.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Dægberht Flint (2196), Leo O'Dwyer (1545)

Wiadomości w tym wątku
lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 16.07.2024, 18:35
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 17.07.2024, 22:29
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 20.07.2024, 00:30
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 21.07.2024, 18:49
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 26.07.2024, 02:06
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 27.07.2024, 17:48
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 29.07.2024, 01:39
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 29.07.2024, 21:22
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 30.07.2024, 13:40
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Leo O'Dwyer - 04.08.2024, 11:48
RE: lato 1972, 14 sierpnia // wszędzie tak sobie ale w domu najtaksobiej - przez Dægberht Flint - 11.08.2024, 00:41

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa