Ayo!
W ramach zmian pierwszokwartałowych poproszę o zamianę kropek z:
Percepcja ◉◉◉○○ na ◉◉○○○
Aktywność fizyczna z ◉◉○○○ na ◉◉◉○○ (zmiany się zerują)
Translokacja z ◉◉○○○ na ◉○○○○
Nekromancja z ○○○○○ na ◉○○○○ (zostaje 50pd)
Dodatkowo proszę o zmianę:
Nekromancji dalej z ◉○○○○ na ◉◉○○○ (w ramach punktów pozostałych z napisania kp i zmiany wyżej)
A więc finalnie zostanie mi 50pd na koncie zamiast obecnych 100pd.
Poproszę wywalić przewagi:
- jednak w ogóle mu się to latanie nie przyda
- i na ten moment z bólem serca muszę się z tym też pożegnać (mam nadzieję, że do czasu wink wink)
Zamiast tego biorę na klatę i pięknie proszę mi dopisać widmowidza i wrzucić:
Dodatkowo tak hehe śmiesznie się potoczyło (bo na poziomie retrospekcji skubańczyków), że poproszę o zmianę poziomu spaczenia z II na III, bo II już nie gra. Dziękuję!
W ramach zmian pierwszokwartałowych poproszę o zamianę kropek z:
Percepcja ◉◉◉○○ na ◉◉○○○
Aktywność fizyczna z ◉◉○○○ na ◉◉◉○○ (zmiany się zerują)
Translokacja z ◉◉○○○ na ◉○○○○
Nekromancja z ○○○○○ na ◉○○○○ (zostaje 50pd)
Dodatkowo proszę o zmianę:
Nekromancji dalej z ◉○○○○ na ◉◉○○○ (w ramach punktów pozostałych z napisania kp i zmiany wyżej)
A więc finalnie zostanie mi 50pd na koncie zamiast obecnych 100pd.
Poproszę wywalić przewagi:
Cytat:Latanie na miotle (I): Był bardzo dobrym miotlarzem. Obecnie wsiada na miotłę, gdy nie ma innego środka transportu albo poczuje smętny podsmród nostalgii podczas samotnych wypraw wokół Doliny Godryka. Wtedy próbuje poczuć się jak ktoś, kto znowu jest pogromcą chmur.
- jednak w ogóle mu się to latanie nie przyda
Cytat:Tworzenie eliksirów i maści (II): Jako uzdrowiciel robi to niemal codziennie, żeby na bieżąco uzupełnić zapasy, zwłaszcza że często woli tworzyć swoje mieszanki niż korzystać z tych zrobionych jakiś czas temu przez kogoś innego. Czasami tworzy coś od podstaw i czeka miesiące na efekty, żeby zobaczyć czy jest w stanie poprawnie to uwarzyć. Jeśli nie jest, fiksuje się na poprawie błędów.
- i na ten moment z bólem serca muszę się z tym też pożegnać (mam nadzieję, że do czasu wink wink)
Zamiast tego biorę na klatę i pięknie proszę mi dopisać widmowidza i wrzucić:
Kod:
[przewaga="Trans (Widmowidzenie) (III)"]Umiejętność (a może wręcz przeciwnie? [i]przekleństwo?[/i]), która była z nim od zawsze, jednak uświadomił to sobie stosunkowo niedawno. Dopiero uczy się nawigować w rzeczywistości, w której nie wypiera niektórych niewygodnych prawd. Przez lata był święcie przekonany, że walczy ze skutkami opętania przez ducha, który pozostawił po sobie coś niewłaściwego. W efekcie dopiero od niedawna próbuje korzystać z wrodzonych (a jednak) talentów i wchodzić w trans. Nie rozpowiada tego publicznie. Już i tak ma łatkę dziwaka.[/przewaga]Dodatkowo tak hehe śmiesznie się potoczyło (bo na poziomie retrospekcji skubańczyków), że poproszę o zmianę poziomu spaczenia z II na III, bo II już nie gra. Dziękuję!

adnotacja moderatora
Zmiany wprowadzone, ale podrzuć mi jeszcze poprawioną wersję "O zdolnościach"
@Ambroise Greengrass
@Ambroise Greengrass