• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn Klinika magicznych chorób i urazów v
1 2 Dalej »
[14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise

[14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise
Kot z tendencją do głupoty
kici kici miau
będę ciebie brał
krew
genetyka
zawód
Ma wzrost 174. Gibki, żwawy, skory do zabawy. Oczy jasnobrązowe, ale włosy ciemniejsze. Jest wysportowany, bo dużo biega i się wspina. Mięśnie ma, ale nie jest jakimś Pudzianowskim. Zyskał je ze swojego aktywnego trybu życia, a nie przez ciągłe ćwiczenia. Z reguły ciepły albo cwany uśmieszek ma na pyszczku. W WERSJI KOCIEJ: rudo umaszczony kot domowy, nieprzeżarty. Ma kompletnie inne zwyczaje niż Garfield.

Leo O'Dwyer
07.10.2024, 17:35  ✶  
- Tak, partyjka szachów brzmi super, szczególnie że nauczę się może czegoś nowego, zaskoczę tatę... Zonka złapie jak mało kto! Będzie fajnie - stwierdziłem optymistycznie, niemalże żonglując tymi eliksirami. Nie, nie żonglowałem. Tyle to rozsądku jeszcze miałem, chociaż pewnie po kilku szotach bym nie miał, ale nie byłem w barze, tylko w Mungu. Inny klimat, inny poziom odpowiedzialności. W dodatku segregowałem eliksiry. Pani Florence byłaby dumna. Kto wie? Może Pan Greengrass mnie do niej pochwali? Takie rzeczy się zdarzały.
- Synonimy, tak. Znaczy się, oczywiście, że wiem. Często śpię w bibliotece. Bardzo lubię książki - przyznałem, chcąc wyjść na uczonego bardziej niż by wyglądało. I tak raczej nie wyglądało tak, jak chciałem żeby wyglądało. Ale ostatecznie chodziło o to, że dawałem sobie radę z literkami. Czytać i pisać umiałem, bo chodziłem do szkoły mugolskiej zanim dostałem list z Hogwartu. To dopiero było zaskoczenie!
Ale zatrzymałem się w trakcie układania eliksirów, bo w moje ręce trafił ten, którego potrzebował jeden z moich mentorów. Na wczoraj. Ups.
- Ja przepraszam najmocniej, ale kompletnie zapomniałem, że przyszedłem tu po to - przyznałem, czym prędzej chowając fiolkę do kitla i stukając się w czoło. - Panie Ambroise, ja pana bardzo lubię, pan to równy gość, ale na spokojnie z tymi eliksirami. Ja się tym zajmę. Pan sobie odpocznie, dobrzeee??? - poprosiłem delikatnie, z błagalnym zdecydowanie spojrzeniem. Nie chciałem zostawiać wariata z eliksirami, z których korzystali ludzie. Nie dość, że poprzestawia, to jeszcze może pozamienia etykietki, a to dopiero byłby ambaras. Nawet nie chciałem sobie tego wyobrażać, co to by była za katastrofa.
Cóż, ostatecznie jednak skłoniłem się nisko, w zdecydowanym pośpiechu i wybiegłem z pomieszczenia, biegnąć w kierunku schodów. Potrzebowałem na pozaklęciowe się dostać.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Ambroise Greengrass-Yaxley (3532), Leo O'Dwyer (2079)

Wiadomości w tym wątku
[14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 07.09.2024, 21:05
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Leo O'Dwyer - 10.09.2024, 20:51
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 10.09.2024, 21:59
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Leo O'Dwyer - 14.09.2024, 18:01
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 14.09.2024, 20:56
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Leo O'Dwyer - 16.09.2024, 13:03
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 18.09.2024, 16:15
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Leo O'Dwyer - 28.09.2024, 22:33
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 03.10.2024, 00:50
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Leo O'Dwyer - 07.10.2024, 17:35
RE: [14.06.1972] Świat medycyny ciągle poznaję, metodą błędów i prób || Leo & Ambroise - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 07.10.2024, 18:18

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa