Prosiłabym o kosmetyczne poprawki w przewagach:
Znajomość półświatka (I): Dzięki bliskiej znajomości z Penny, która ma swoją siedzibę przy Nocturnie, a także nieciekawemu towarzystwu, wśród którego kręcił się podczas wolnego od szkoły, wie gdzie i do kogo się zwrócić, jeżeli potrzebuje czegoś nie do końca legalnego.
na:
Dodatkowo mam błąd, bo mam przewagę odwaga, a mam w zawadach lęk wysokości (xD), więc proszę o wymianę:
wywalamy to - Lęk wysokości (II): W Hogwarcie miał, mówiąc ładnie, przekichane. Boi się wysokości, nie umie latać na miotle i prędzej zje własne buty, niż wzniesie się w powietrze.
A dajemy to:
Znajomość półświatka (I): Dzięki bliskiej znajomości z Penny, która ma swoją siedzibę przy Nocturnie, a także nieciekawemu towarzystwu, wśród którego kręcił się podczas wolnego od szkoły, wie gdzie i do kogo się zwrócić, jeżeli potrzebuje czegoś nie do końca legalnego.
na:
Kod:
Znajomość półświatka (I): Aidan obracał się od zawsze w dość specyficznym towarzystwie. Kręcił się wokół Nokturnu nie tylko podczas wolnego od szkoły, ale również po zakończeniu nauki. Mniej więcej wie gdzie i do kogo się zwrócić, jeżeli potrzebuje czegoś nie do końca legalnego.Dodatkowo mam błąd, bo mam przewagę odwaga, a mam w zawadach lęk wysokości (xD), więc proszę o wymianę:
wywalamy to - Lęk wysokości (II): W Hogwarcie miał, mówiąc ładnie, przekichane. Boi się wysokości, nie umie latać na miotle i prędzej zje własne buty, niż wzniesie się w powietrze.
A dajemy to:
Kod:
Toksyczna rodzina (II): Z pozoru rodzina Aidana jest idealna, ale to wszystko dzieje się na pokaz. Za zamkniętymi drzwiami ojciec używał i wciąż używa przemocy nie tylko na synu, ale również na swojej żonie. Aidan nie tylko ukształtował swój stosunek do kobiet przez sytuację w domu (i również ma przez to problem z agresją), ale jest całkowicie posłuszny matce i jej decyzjom, która murem stoi za swoim mężem. Tylko dzięki matce nadal trzyma język za zębami, a jego ojciec żyje. Jest kompletnie uzależniony od tego, by sprostać jej oczekiwaniom i jest na każde jej skinienie.adnotacja moderatora
Wprowadzone
@Aidan Parkinson
@Aidan Parkinson