I. Podstawa rozliczenia:
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 1562 398 330 2977 4429 3289
razem 12985 słów
II. Krótki opis kwartału: Faye wróciła na dłużej do Anglii. Zamiast włóczyć się po lasach, wzięła kilka zleceń z Ministerstwa Magii i zacieśniła współpracę między Departamentem Kontroli nad Magicznymi Stworzeniami. Nie można jednak powiedzieć, by to lato było obfite w zlecenia: Faye zdecydowanie się nudziła nawet pomimo kilku wypadów poza granice Anglii. Udało jej się nawiązać kilka znajomości, lecz ku jej zaskoczeniu jedna z nich miała na nią większy wpływ niż pozostałe. Postanowiła zostać w Anglii na dłużej też chociażby po to, by odnowić kontakt z bratem, Nicholasem.
III. Dokonania fabularne: Oprócz zdobywania kontaktów towarzyskich i biznesowych, Faye skupiała się na naprawianiu swoich relacji samej ze sobą. Kupiła mieszkanie w Dolinie Godryka, jednak bywała też w Londynie, będąc wrzodem na dupie swojego brata.
IV. Postępy: Nawiązywała kontakty towarzyskie, odnawiała stare znajomości i zawierała nowe. Kupiła mieszkanie w Dolinie, zrealizowała kilka zleceń ale postanowiła zostać w Anglii na dłużej - szczególnie że doszło do pewnego incydentu w Dolinie Godryka, który zmusił ją do wtargnięcia do Kniei, mimo że obiecała bratu, że tego nie zrobi. Co prawda wszystko skończyło się dobrze, ponieważ Ministerstwo uznało, że Faye jest ofiarą anomalii, które dzieją się w Dolinie, a dodatkowo zgłosiła bezpieczny punkt, chroniący przed potworami z Kniei, to jednak cała ta sytuacja sprawiła, że mimo planów jesienią nadal chce podczas pełni być w domu rodzinnym w Szkocji. Dużo ćwiczyła fizycznie, a te kilka prywatnych zleceń sprawiło, że mimo lekkiego letniego zastoju wcale nie wyszła z formy.
V. Poziom spaczenia: I
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobiła nic by podnieść spaczenie
VI. Rozpoznawalność: III
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobiła nic by podnieść rozpoznawalność
3. Nowy opis rozpoznawalności: nie dotyczy
VII. Zmiany w statystykach:
1. dodanie / usunięcie kropki w xxx (wartość pd)
2. dodanie / usunięcie kropki w xxx (wartość pd)
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
1. dodanie przewagi xxx I-III: opis do KP
2. usunięcie zawady xxx I-III
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: wpisz
IX. Zmiany w lokacjach:
1. -
X. Aktualizacja treści karty:
1. Aktualizacja przewagi:
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: -
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nie dotyczy
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - mam dobrze
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - mam dobrze
7. opis w polu Stan cywilny - mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - mam dobrze
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 1562 398 330 2977 4429 3289
razem 12985 słów
II. Krótki opis kwartału: Faye wróciła na dłużej do Anglii. Zamiast włóczyć się po lasach, wzięła kilka zleceń z Ministerstwa Magii i zacieśniła współpracę między Departamentem Kontroli nad Magicznymi Stworzeniami. Nie można jednak powiedzieć, by to lato było obfite w zlecenia: Faye zdecydowanie się nudziła nawet pomimo kilku wypadów poza granice Anglii. Udało jej się nawiązać kilka znajomości, lecz ku jej zaskoczeniu jedna z nich miała na nią większy wpływ niż pozostałe. Postanowiła zostać w Anglii na dłużej też chociażby po to, by odnowić kontakt z bratem, Nicholasem.
III. Dokonania fabularne: Oprócz zdobywania kontaktów towarzyskich i biznesowych, Faye skupiała się na naprawianiu swoich relacji samej ze sobą. Kupiła mieszkanie w Dolinie Godryka, jednak bywała też w Londynie, będąc wrzodem na dupie swojego brata.
IV. Postępy: Nawiązywała kontakty towarzyskie, odnawiała stare znajomości i zawierała nowe. Kupiła mieszkanie w Dolinie, zrealizowała kilka zleceń ale postanowiła zostać w Anglii na dłużej - szczególnie że doszło do pewnego incydentu w Dolinie Godryka, który zmusił ją do wtargnięcia do Kniei, mimo że obiecała bratu, że tego nie zrobi. Co prawda wszystko skończyło się dobrze, ponieważ Ministerstwo uznało, że Faye jest ofiarą anomalii, które dzieją się w Dolinie, a dodatkowo zgłosiła bezpieczny punkt, chroniący przed potworami z Kniei, to jednak cała ta sytuacja sprawiła, że mimo planów jesienią nadal chce podczas pełni być w domu rodzinnym w Szkocji. Dużo ćwiczyła fizycznie, a te kilka prywatnych zleceń sprawiło, że mimo lekkiego letniego zastoju wcale nie wyszła z formy.
V. Poziom spaczenia: I
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobiła nic by podnieść spaczenie
VI. Rozpoznawalność: III
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobiła nic by podnieść rozpoznawalność
3. Nowy opis rozpoznawalności: nie dotyczy
VII. Zmiany w statystykach:
1. dodanie / usunięcie kropki w xxx (wartość pd)
2. dodanie / usunięcie kropki w xxx (wartość pd)
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
1. dodanie przewagi xxx I-III: opis do KP
2. usunięcie zawady xxx I-III
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: wpisz
IX. Zmiany w lokacjach:
1. -
X. Aktualizacja treści karty:
1. Aktualizacja przewagi:
Kod:
Nie tacy straszni (0): Dzięki krwi swojego ojca Faye zachowuje świadomość w wilkołaczej postaci nawet bez zażycia eliksiru tojadowego. Mimo tego rodzina wciąż chce mieć ją pod kontrolą podczas pełni.XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: -
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nie dotyczy
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - mam dobrze
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - mam dobrze
7. opis w polu Stan cywilny - mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - mam dobrze
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
adnotacja moderatora