Robię przemeblowanie, bo mi ktoś o kogo miałam być zazdrosna uciekł z forum i w ogóle :/
Wyrzucam;
I dodaję:
Do tego chciałam zmienić doświadczenie, albo raczej wkleić tam jako przedostatnie:
Ale to nie koniec, bo jeszcze rozpoznawalność (bo w sumie skoro Snowdonia to prestiżowe miejsce to mi się z urodzenia więcej należy)
Wyrzucam;
Kod:
Zazdrosny I: Jest coś między nim, a jego najbliższą przyjaciółką, S. Ollivander, do czego przed nikim by się nie przyznał, chyba nawet przed samym sobą. Nie do końca to chyba rozumie, ale przeważnie jest o nią chorobliwie zazdrosny, nawet jeśli wszystkich zapewnia, że łącząca ich relacja jest czysto platoniczna.Kod:
Brak energii I: Pełnia działa na niego jakoś okropnie, tak że aż mu brak sił na cokolwiek.I dodaję:
Kod:
[Zawada="Głodomór II"]Ciężka praca z magicznymi stworzeniami i zajmowanie się rezerwatem, skutecznie pochłania duże ilości energii, które musi uzupełniać jedząc więcej jak inni.[/Zawada]Do tego chciałam zmienić doświadczenie, albo raczej wkleić tam jako przedostatnie:
Kod:
Kiedy na wiosnę '70 roku zmarł jego wuj, do tej pory będący prawnie właścicielem rezerwatu, przez Lazarusa została podjęta decyzja, by i ta funkcja spadła na jego syna.Ale to nie koniec, bo jeszcze rozpoznawalność (bo w sumie skoro Snowdonia to prestiżowe miejsce to mi się z urodzenia więcej należy)
Kod:
Poziom IV
Levi interesuje się przede wszystkim swoją pracą i posiadanym kręgiem znajomych czy współpracowników. Nie angażuje się przesadnie w życie publiczne i nie zabiega o rozgłos na temat swojej osoby. Wynika to tak samo z jego natury jak i kompleksów z postępującej choroby odziedziczonej po ojcu. W kręgach dotykających magicznych stworzeń można go z powodzeniem kojarzyć zarówno z nazwiska, jak i faktu że nadzoruje jeden z lepiej prosperujących i posiadanych przez jego rodzinę rezerwatów smoków.adnotacja moderatora
Wprowadzone
@Leviathan Rowle
@Leviathan Rowle