I. Podstawa rozliczenia:
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 3135, 3523, 2463, 2166
II. Krótki opis kwartału: Lato minęło Woody’emu dość leniwie, przede wszystkim na integracji zarówno z nokturnowymi, jak i zakonnymi przyjaciółmi. Nie brakło również pomniejszych przygód: kradzieży różdżki, uprowadzenia nieletniego czy wycieczki zagranicznej.
III. Dokonania fabularne: Latem pub Woody’ego odwiedziło kilka osób, głównie znajomych, choć trafiła się i nowa klientka. Świętował z Aseną Lammas, próbując wprowadzić w mury Rejwachu nieco świątecznej atmosfery. Skradziono jego różdżkę, lecz mimo rozpytywania w wielu różnych źródłach nie udało się jej odzyskać i zmuszony był nabyć nową. Odbył krótki wypad za granicę, choć bynajmniej nie w celach wypoczynkowych. Pod przykrywką wziął udział w imprezie Zakonu na plaży w Devon, gdzie wraz z Norą i Thomasem odbili z rąk alkoholika małego chłopca. Końcem sierpnia trenował w towarzystwie Jonathana Selwyna; był także obecny na spotkaniu organizacyjnym Zakonu, lecz nie wniósł niczego do dyskusji.
IV. Postępy:
Rozproszenie. A więc umiejętność bardzo przydatna w życiu codziennym nokturnowego łobuza: rozpraszanie złośliwych zaklęć to podstawa dla uproszczenia sobie życia. Woody trenował to w tym kwartale nie tylko w nieco bardziej poligonowych warunkach — na torze treningowym Zakonu — lecz również przy drobniejszych, upierdliwych psikusach, jak chociażby próba odczarowania listu-pozytywki zmajstrowanego przez Asenę.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: Żadnych rewelacji w życiu Woody'ego.
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
3. Nowy opis rozpoznawalności: nd
VII. Zmiany w statystykach:
1. dodanie kropki w rozproszeniu (300 PD)
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach: —
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: nd
IX. Zmiany w lokacjach:
1. Wnoszę uprzejmą prośbę o dodanie na końcu opisu Rejwachu linku do playlisty, jeśli to legalne:
2. Sesja na zabezpieczenie Matczyna Troska: klik
X. Aktualizacja treści karty:
1. Nie do końca aktualizacja, ale suma wzywa mnie do zaanonsowania faktu, że Woody ma nową różdżkę. Wątek zakupowy średnio poszedł, więc uznaję, że zamówił dokładną replikę i pomijam tę zmianę.
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: Jako że dopełniłam formalności dołączenia do ZF, można usunąć ten fragment:
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nd
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nd
3. Cecha lokacji Przestępstwa - link
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nd
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nd
6. Cecha lokacji Szczury - nd
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - mam dobrze
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - mam dobrze
7. opis w polu Stan cywilny - mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - mam dobrze
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 3135, 3523, 2463, 2166
II. Krótki opis kwartału: Lato minęło Woody’emu dość leniwie, przede wszystkim na integracji zarówno z nokturnowymi, jak i zakonnymi przyjaciółmi. Nie brakło również pomniejszych przygód: kradzieży różdżki, uprowadzenia nieletniego czy wycieczki zagranicznej.
III. Dokonania fabularne: Latem pub Woody’ego odwiedziło kilka osób, głównie znajomych, choć trafiła się i nowa klientka. Świętował z Aseną Lammas, próbując wprowadzić w mury Rejwachu nieco świątecznej atmosfery. Skradziono jego różdżkę, lecz mimo rozpytywania w wielu różnych źródłach nie udało się jej odzyskać i zmuszony był nabyć nową. Odbył krótki wypad za granicę, choć bynajmniej nie w celach wypoczynkowych. Pod przykrywką wziął udział w imprezie Zakonu na plaży w Devon, gdzie wraz z Norą i Thomasem odbili z rąk alkoholika małego chłopca. Końcem sierpnia trenował w towarzystwie Jonathana Selwyna; był także obecny na spotkaniu organizacyjnym Zakonu, lecz nie wniósł niczego do dyskusji.
IV. Postępy:
Rozproszenie. A więc umiejętność bardzo przydatna w życiu codziennym nokturnowego łobuza: rozpraszanie złośliwych zaklęć to podstawa dla uproszczenia sobie życia. Woody trenował to w tym kwartale nie tylko w nieco bardziej poligonowych warunkach — na torze treningowym Zakonu — lecz również przy drobniejszych, upierdliwych psikusach, jak chociażby próba odczarowania listu-pozytywki zmajstrowanego przez Asenę.
V. Poziom spaczenia:
1. zachowanie
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
3. Nowy opis rozpoznawalności: nd
VII. Zmiany w statystykach:
1. dodanie kropki w rozproszeniu (300 PD)
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach: —
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: nd
IX. Zmiany w lokacjach:
1. Wnoszę uprzejmą prośbę o dodanie na końcu opisu Rejwachu linku do playlisty, jeśli to legalne:
Kod:
[url=https://open.spotify.com/playlist/3LnB2HdLsaDBpFAqjTT9AB?si=8ae8d92244e4470e&pt=b7ad5e60f53446a744262daa188f7afb]— Posłuchaj rejwachowej muzyki! —[/url]2. Sesja na zabezpieczenie Matczyna Troska: klik
X. Aktualizacja treści karty:
1. Nie do końca aktualizacja, ale suma wzywa mnie do zaanonsowania faktu, że Woody ma nową różdżkę. Wątek zakupowy średnio poszedł, więc uznaję, że zamówił dokładną replikę i pomijam tę zmianę.
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: Jako że dopełniłam formalności dołączenia do ZF, można usunąć ten fragment:
Kod:
Celuję prosto do Zakonu Feniksa przez retro w roli oczu i uszu w półświatku.XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nd
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nd
3. Cecha lokacji Przestępstwa - link
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nd
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nd
6. Cecha lokacji Szczury - nd
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - mam dobrze
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - mam dobrze