• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
Theodore Lovegood

Theodore Lovegood
Gówniara z miotełką
She had a mischievous smile, curious heart and an affinity for running wild.
sława
VI
krew
półkrwi
genetyka
klątwa żywiołów
zawód
BUMowiec
Heather mierzy 160 cm wzrostu. Jest bardzo wysportowana, od dzieciaka bowiem lata na miotle, do tego zawodowo grała w quidditcha. Włosy ma rude, krótkie, nie do końca równo obcięte - gdyż obcinał je Charlie po tym, jak większość spłonęła podczas Beltane. Twarz okrągłą, obsypaną piegami, oczy niebieskie, czają się w nich iskry zwiastujące kolejny głupi pomysł, który chce zrealizować. Porusza się szybko, pewnie. Ubiera się głównie w sportowe rzeczy, ceni sobie wygodę. Głos ma wysoki, piskliwy - szczególnie, kiedy się denerwuje. Pachnie malinami.

Heather Wood
26.01.2023, 09:44  ✶  
Theodore,

Jestem pełna podziwu dla Twoich umiejętności. Myślę, że mało kto był sobie poradzić z syreną SAM. Nie mogę się doczekać, aż opowiesz mi tę całą historię ze szczegółami. Żałuję, że nie było mi dane zobaczyć tego pojedynku osobiście, myślę jednak, że będziesz w stanie mi to wszystko odpowiednio zobrazować.
Brygada to nie było spełnienie marzeń, w końcu wolałabym nadal po prostu latać na miotle, ale po tym, jak potraktowali mnie w Harpiach stwierdziłam, że nigdy więcej!
Nawet nie wiesz, jak bardzo jestem rozczarowana tym, że trafił mi się dyżur w sabat. W końcu Beltane to jedno z najprzyjemniejszych świąt w roku, można się zająć tyloma ciekawymi rzeczami... No, ale trudno, obowiązki to obowiązki, jakoś dźwignę ten ciężar, kiedy wszyscy wokół będą się bawić.
Och, ten pomysł jest wspaniały, czy naprawdę jesteś skłonny to dla mnie zrobić? Twoje towarzystwo na pewno byłoby dużo przyjemniejszym od jakiegoś starego dziada, z którym przyjdzie mi patrolować teren sabatu. Obawiam się jednak, że ktoś mógłby zauważyć ten podstęp, a wolałabym, żeby mnie nie wyrzucili z tej nowej pracy, przynajmniej póki co.
Bardzo chętnie się z Tobą spotkam! Nie mogę się doczekać, aż Cię zobaczę Theo.

Heath
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Wiadomości w tym wątku
Theodore Lovegood - przez Theodore Lovegood - 01.01.2023, 14:26
RE: Theodore Lovegood - przez Fergus Ollivander - 17.01.2023, 21:13
RE: Theodore Lovegood - przez Heather Wood - 24.01.2023, 08:27
RE: Theodore Lovegood - przez Heather Wood - 26.01.2023, 09:44
RE: Theodore Lovegood - przez Fergus Ollivander - 22.02.2023, 18:56
RE: Theodore Lovegood - przez Fergus Ollivander - 02.03.2023, 15:45
RE: Theodore Lovegood - przez Mackenzie Greengrass - 14.03.2023, 01:13
RE: Theodore Lovegood - przez Sarah Macmillan - 26.03.2023, 13:21