10.02.2025, 21:19 ✶
Tego wyjca z pewnością usłyszano w całym Departamencie Tajemnic. I prawdopodobnie nie tylko...
Z koperty wypadła też jeszcze jedna, dużo mniejsza karteczka:

4.09
ALEXANDRE MULCIBER!
NON SO SE SONO PIÙ DELUSA DA TE O SE ORMAI NON MI SORPRENDE PIÙ CHE TU ABBIA MANDATO TUTTO A PUTTANE ALLA PRIMA OCCASIONE POSSIBILE!? TI SEI SCAMBIATO LA TESTA CON UN TROLL, IDIOTA DEL CAZZO, PER NON CONTROLLARE NEMMENO LA TUA STESSA FONDAZIONE?!
SAI COSA SUCCEDERÀ SE LO VIENE A SAPERE LA NONNA?!?!
GIURO CHE SE NON TI PREOCCUPI DI SISTEMARE QUESTA COSA, TI MANDERÒ PERSONALMENTE NEL MARE DEL NORD, A UN PIACEVOLISSIMO RENDEZ-VOUS CON I DEMENTOR!
Z poważaniem,
Sekretariat Administracji Wizengamotu,
Sędzia Lorien Johanna Mulciber
NON SO SE SONO PIÙ DELUSA DA TE O SE ORMAI NON MI SORPRENDE PIÙ CHE TU ABBIA MANDATO TUTTO A PUTTANE ALLA PRIMA OCCASIONE POSSIBILE!? TI SEI SCAMBIATO LA TESTA CON UN TROLL, IDIOTA DEL CAZZO, PER NON CONTROLLARE NEMMENO LA TUA STESSA FONDAZIONE?!
SAI COSA SUCCEDERÀ SE LO VIENE A SAPERE LA NONNA?!?!
GIURO CHE SE NON TI PREOCCUPI DI SISTEMARE QUESTA COSA, TI MANDERÒ PERSONALMENTE NEL MARE DEL NORD, A UN PIACEVOLISSIMO RENDEZ-VOUS CON I DEMENTOR!
Z poważaniem,
Sekretariat Administracji Wizengamotu,
Sędzia Lorien Johanna Mulciber
Z koperty wypadła też jeszcze jedna, dużo mniejsza karteczka:

Alex,
Powinnam Cię tu zostawić, żebyś odkręcił całą sprawę, ale jesteś mi potrzebny w Rumunii. Nie spóźnij się z łaski swojej na świstoklik.
xoxo,
Lorien.
Powinnam Cię tu zostawić, żebyś odkręcił całą sprawę, ale jesteś mi potrzebny w Rumunii. Nie spóźnij się z łaski swojej na świstoklik.
xoxo,
Lorien.