04.03.2025, 11:43 ✶
6.09.72
musiałem starego pytać co to jest umbra i heban, a z kart wybrałem rycerza mieczy, bo po chuj mi 10 mieczy, jak i tak ich nie uniose?
no i zaznaczyłem sobie, że najlepiej mnie opisuje królowa szkoły, bo ścieżki nokturnu to taka szkoła troche?
chyba zjebałem ten test.
wyszedł mi dolohov, więc musiałem go zjebać. Ale jak go poprawiłem to nadal wyszedł mi Dolohov. I na dole strony nie doczytałem, że chodzi o jaja fabergé, no i nie mogłem sie zadziwić, kto miał takie JAJA, żeby opisywać zawartość majtek tego zjebańca
dobra co wyszło tobie i czemu nie ja
no i zaznaczyłem sobie, że najlepiej mnie opisuje królowa szkoły, bo ścieżki nokturnu to taka szkoła troche?
chyba zjebałem ten test.
wyszedł mi dolohov, więc musiałem go zjebać. Ale jak go poprawiłem to nadal wyszedł mi Dolohov. I na dole strony nie doczytałem, że chodzi o jaja fabergé, no i nie mogłem sie zadziwić, kto miał takie JAJA, żeby opisywać zawartość majtek tego zjebańca
dobra co wyszło tobie i czemu nie ja
![[Obrazek: klt4M5W.gif]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=klt4M5W.gif)
Pijak przy trzepaku czknął, równo z wybiciem północy. Zogniskował z trudem wzrok na przyglądającym mu się uważnie piwnicznym kocurze.
- Kisssi... kisssi - zabełkotał. - Ciiicha noooc... Powiesz coś, koteczku, luzkim goosem?
- Spierdalaj. - odparł beznamiętnie Kocur i oddalił się z godnością.