• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Poza schematem Retrospekcje v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 … 16 Dalej »
[02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent

[02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
08.03.2025, 15:02  ✶  
– O winie możemy porozmawiać później, ale w domu stoi niestety tylko fortepian, na którym nie grałem od wieków. – Gdyby ktoś się dowiedział, nie byłoby tak słodko. Obaj stąpali po cienkim lodzie, balansując na granicy prawa. Czyż nie było to jednak ekscytujące? Uśmiechnął się jednak na wzmiankę o byciu dramatycznym, pozwalając sobie na moment, na krótki, niewidoczny w skąpanym w cieniu magazynie moment nostalgii, za tym, który mógł wszystkim udzielać lekcje mistrzowskie w byciu dramatycznym. Jonathan jednak był teraz we Francji, a Anthony nie chciał absolutnie być przyłapany przez aurora na momencie rozproszenia, na momencie tęsknoty za przyjacielem, który najprawdopodobniej nigdy nie powróci na stałe na wyspy, lśniąc na zagranicznych salonach i spijając śmietankę z mleka zebranego przez Anthony'ego za poprzedniej kadencji. Oczywiście był cień nadziei, nikły, że kiedy wspólnie z Juliánem umoczą kandydata na szefa OMSHMu, wtedy jemu przypadnie w udziale awans. Szkic listu w którym nieco rozpaczliwie prosi przyjaciela o powrót do kraju leżał na dnie jego szafy i czekał na lepsze dni. Dni, które trzeba było sobie wypracować takim uroczym wieczorem jak ten.

– Wiem, nie jestem doń zbyt przywiązany. – skwitował "przestrogę" czy raczej oczywistą oczywistość. – Mam nadzieję, że mnie nie aresztujesz po opuszczeniu tego miejsca? – zapytał nieco kpiąco, znając przecież odpowiedź. Pepino mógł narzekać, mógł skamleć, ale Anthony dostrzegał jego ekscytację. Może i było to szambo, ale wypełnione złotymi jabłkami. – W ramach prywatnego śledztwa dotarłem do nici prowadzącym ku trzem przedmiotom. Dwóm czaszkom, jednej księdze i świecy. Czas jednak jest jednak Twoim przeciwnikiem, jeżeli chcesz to zrobić drogą prawa. – Podążał za nim i z zaciekawieniem zaglądał mu przez ramię. Nie dla siebie, a dla Morpheusa, bardzo ciekawskiego Niewymownego. Jeśli cokolwiek zniknęłoby tej nocy z magazynu, nikt przecież nie będzie rozważał tego, jako prawdziwą kradzież. Kto go oskarży? Umoczony nadzorca tego miejsca?

– Chyba gdy skończymy, wolałbym zaprosić Cię do sauny, albo gorących źródeł na północy. Mam wrażenie, że to skażone powietrze wgryza mi się w skórę i płuca. – zaskomlał z wyraźnym obrzydzeniem. Nie lubił czarnej magii.
Była taka... nieelegancka.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (3697), Julián Bletchley (2551)

Wiadomości w tym wątku
[02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Anthony Shafiq - 13.12.2024, 10:56
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Julián Bletchley - 14.12.2024, 22:55
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Anthony Shafiq - 19.12.2024, 14:46
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Julián Bletchley - 10.02.2025, 21:28
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Anthony Shafiq - 08.03.2025, 15:02
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Julián Bletchley - 12.03.2025, 19:01
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Anthony Shafiq - 17.03.2025, 21:50
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Julián Bletchley - 23.03.2025, 19:03
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Anthony Shafiq - 25.03.2025, 22:19
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Julián Bletchley - 01.04.2025, 19:51
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Anthony Shafiq - 15.04.2025, 20:17
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Julián Bletchley - 04.05.2025, 15:42
RE: [02.1965 Julian & Anthony] A certain minor light may still lean incandescent - przez Anthony Shafiq - 07.05.2025, 00:53

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa