• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Niemagiczny Londyn Klinika magicznych chorób i urazów v
« Wstecz 1 2
"Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972

"Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972
Łamacz Klątw i Naukowiec
krew
genetyka
zawód
Najbardziej cywilizowany z rodu Flintów. Mierzy 176 cm wzrostu, niebiesko-zielone oczy, pokazuje się zawsze gładko ogolony. Nie podnosi głosu, mówi spokojnie i ma problem z utrzymaniem kontaktu wzrokowego.

Castiel Flint
02.02.2023, 20:59  ✶  
- To żadna precyzja. To znudzenie więc sobie próbuję oszacować niektóre prawdopodobieństwa. Nie martw się, niedługo mi to minie. - wyjaśnił z lekkim zakłopotaniem, że akurat ta część jego wypowiedzi była najbardziej intrygująca a nie kryła za sobą niczego nadzwyczajnego. Nie pracował więc szukał innych zamienników aby wypełnić czas. O ile ciało mógł męczyć w wodzie tak umysł potrzebował też zajęcia.
- Zapewne potrzebuje szmat czasu ale nie musi się spieszyć. Napisałem mu, że będę jego testerem. Może na mnie sprawdzać działanie eliksirów a ja napiszę mu szczegółowy raport. O ile łatwiej jest robić jakiekolwiek badania gdy są chętni…- o tak, nawiązywał do własnych badań, które powinien odnowić i przy najbliższej pełni zająć się pobraniem próbki krwi. To genialny plan - zabrać naradę, ustalić szczegóły proces przedsięwzięcia i zacząć go realizować. Uśmiechnął się w przestrzeń bo nie widział twarzy Fergusa. Gładził go, mając nadzieję, że ten gest pokaże mu, że ma przy sobie zdecydowanie spokojniejszą i bardziej zadowoloną wersję Flinta.
- Uuu, z Malfoyami lepiej nie zadzierać. Mnie udało się zawrzeć z nimi całkiem przyjemną relację. Doskonale jednak wiem, że są bardzo mocni w gębie. - obaj mieli na myśli tego samego przedstawiciela tego znamienitego rodu lecz o tym nie wiedzieli. Miło też wiedzieć, że ojciec Fergusa naciął się na silniejszego od siebie. Może dzięki temu przestanie tak naskakiwać na wszystkich dookoła. Z tego co o nim słyszał i go widział to mógł być trudnym w obyciu człowiekiem. I taki to człowiek sprowadził na świat Fergusa. Mimo wszystko musiał być mu wdzięczny bo dzięki niemu mógł teraz przytulać niesamowicie fantastyczną osobę.
- Ona nie cuchnie. Ona jest przeraźliwie sterylna i aż mnie głowa boli od tej czystości. Już raz mnie naprawiała i nie byłem pewny czy mdliło mnie od tego pedantyzmu czy od bólu.- mógł rozmawiać z nim godzinami. Nie chciał się spieszyć choć wiedział, że musiał niedługo się stąd zabrać zanim ktokolwiek odkryje, że zamknął drzwi na zasuwę.
- Okropny? Liczyłem na jakiś komplement.- podniósł się nieco bardziej na łokciu i na niego popatrzył z zaciekawieniem. Nie spodziewał się ataku łaskotek. Gwałtownie się odsunął, czując drażniący dotyk w okolicach tułowia. Poduszka spadła, strącona jego łokciem. Zbulwersował się i czym prędzej próbował złapać jego rękę, choć trochę przytrzymać by zyskać kilka sekund. Pochylił się nad nim i znienacka wpił w jego usta, całując go dosyć nieprzyzwoicie jak na obecne okoliczności. Wsunął rękę pod jego plecy i przycisnął go do siebie, pogłębiając jedynie pocałunek i zabierając mu dech w piersiach. Był ciepły, miękki, pociągający. W jego głowie huknęło "kocham cię", które tak nim wstrząsnęło, że na moment urwał pocałunek.
- Uwielbiam cię. - szepnął zamiast tych dwóch silnych słów, których obecności się teraz nie spodziewał. Wybijały za to rytm w jego trzewiach i oddechu. Szybko się angażował a dotychczas unikał związków jak ognia. Musiał zwolnić tempo, uspokoić się, nie działać tak pod wpływem emocji. Nabrał tchu i zerknął na zegarek. Uśmiechnął się do Fergusa z lekkim smutkiem bo zostało im jedenaście minut.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Castiel Flint (3420), Fergus Ollivander (4404)

Wiadomości w tym wątku
"Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Castiel Flint - 27.01.2023, 22:22
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Fergus Ollivander - 28.01.2023, 23:20
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Castiel Flint - 28.01.2023, 23:48
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Fergus Ollivander - 29.01.2023, 10:44
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Castiel Flint - 29.01.2023, 12:45
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Fergus Ollivander - 29.01.2023, 19:40
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Castiel Flint - 29.01.2023, 23:39
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Fergus Ollivander - 31.01.2023, 18:39
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Castiel Flint - 02.02.2023, 20:59
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Fergus Ollivander - 04.02.2023, 19:45
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Castiel Flint - 04.02.2023, 21:53
RE: "Trzymaj ręce przy sobie..." | Castiel & Fergus 29 kwietnia 1972 - przez Fergus Ollivander - 05.02.2023, 20:55

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa