• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Poza schematem Retrospekcje v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 16 Dalej »
[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party

[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party
ten lepszy Robert
cały mój kraj potrzebuje psychologa
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Sędzia Wizengamotu
Brunet o wzroście 180 cm. Ma błękitne oczy i zawadiacki uśmiech, który często nosi niczym maskę. Włosy często ma napomadowane, a pod szatami czarodzieja nosi eleganckie garnitury, albo od Rosierów, albo mugolskich projektantów, takich jak Westwood lub Dior, nie obnosząc się z tymi markami, lecz traktując to jako ukryty polityczny manifest.

Robert Albert Crouch
31.03.2025, 22:02  ✶  

Głupcem byłby ten, który na lunch z Anthonym Shafiqiem nie włożyłby swojego najlepszego garnituru. Rzecz jasna, Robert miał kilka najlepszych garniturów w swojej szafie. Tego dnia miał na sobie ciemnobordową marynarkę (niektórzy mówili, że ten kolor reprezentował jakąś namiętność, jaką oczywiście Robert i Anthony żywili do mugolskich wynalazków) i wzorzysty krawat. Jeszcze przed pójściem do biura OMSHM-u zaczesał grzebieniem do tyłu włosy i sprawdził, czy aby na pewno dobrze wyglądał w lustrze łazienki dla sędziów Wizengamotu (owszem, mieli własną). Dobrze było być jednym z nich.

W torbie miał dwie butelki z dziwnym mugolskim napojem. Miały czerwone etykiety z napisem "Coca Cola" i zdobienia na szkle. Jak oni robili takie rzeczy bez magii? A skoro już same butelki były niezwykłe, to napój miał być esencją mugolskiego życia. Robert wyobrażał sobie, że smakowało to jak wieczór spędzony przed ekranem obrazkowego pudła, które zwali telewizorem. Co oni mogli tam oglądać? Na pewno towarzyszyło temu poczucie życia w świecie technologii, który cały czas się rozwijał. Musiało to być coś niesamowitego.

Cóż, zawsze fajnie było zrobić coś zakazanego. A może mogli kiedyś razem z Anthonym pójść in cognito do kina? Grali niedawno film pod tytułem "Arabeska", Robert widywał plakaty na mugolskich ulicach. Z wiadomych dla siebie powodów, miał ochotę pójść zobaczyć to widowisko.

Robert wszedł chwilę przed czasem do biura OMSHM-u i od razu zauważył Anthony'ego, któremu zleciały ze stolika jakieś dokumenty. Uśmiechnął się na jego widok, a dopiero gdy do niego podszedł, zauważył swojego kuzyna. Usłyszał też część tego, co mówił do Shafiqa i uniósł brwi.

– To kto ostatecznie kogo ma rozbierać? Coś przegapiłem? – zaśmiał się i położył dłoń na ramieniu Anthony'ego. – Pomogę ci z tymi dokumentami, ty usiądź. Te góry papierów wszędzie latają... Nawet nie wyobrażacie sobie, jak jest w biurzeWizengamotu.

Uklęknął na chwilę, by podnieść z podłogi rozwalone dokumenty. Kilka osób spojrzało na niego podejrzliwie. Był w końcu pod biurkiem samego Anthony'ego Shafiqa.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (2410), Jonathan Selwyn (1619), Robert Albert Crouch (1594)

Wiadomości w tym wątku
[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 20.03.2025, 16:20
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 30.03.2025, 23:32
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 31.03.2025, 22:02
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 31.03.2025, 23:43
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 09.04.2025, 13:35
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 21.04.2025, 17:40
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 09.06.2025, 23:07
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 02.07.2025, 20:46
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 10.07.2025, 13:37
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 11.07.2025, 15:50
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 21.07.2025, 03:17
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 22.07.2025, 11:23
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 23.07.2025, 15:33
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 29.07.2025, 13:18
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 29.07.2025, 18:43

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa