06.02.2023, 00:47 ✶
tańczysz walca w szpitalu? ty jakiś nienormalny jesteś, idź się lecz.
myślisz, że nie umiem? to przyjdę cię odwiedzić, potańczymy. żartowałem z tymi odwiedzinami, wszystko tam śmierdzi w szpitalu, poza tym nie jestem twoją dziwką od zabijania czasu. chociaż właśnie się sprzedaje i zajmuje twój czas pisząc jakieś bzdury na pergaminie. lubię twoją sowę, dla jej towarzystwa mogę się poświęcić
no dawaj tę historię, przecież i tak nie masz co robić to nie udawaj, że masz
... ty serio rozwiązujesz krzyżówki? X D
może się tak objawiać, nie wiem o co ci chodzi, ja swój tyłek lubię i brzmi dla mnie całkiem dobrze.
jestem wspaniały i co to w ogóle za diabłe. zajebiście kurwa słodki, wygląda prawie jak t taki słodki no do schrupania
ej wyłaź szybciej ze szpitala bo obiecałem narzeczonej że cię przedstawię. ładna taka. ma jeszcze lepszą dupę niż ja. a jakie cyce O.O
myślisz, że nie umiem? to przyjdę cię odwiedzić, potańczymy. żartowałem z tymi odwiedzinami, wszystko tam śmierdzi w szpitalu, poza tym nie jestem twoją dziwką od zabijania czasu. chociaż właśnie się sprzedaje i zajmuje twój czas pisząc jakieś bzdury na pergaminie. lubię twoją sowę, dla jej towarzystwa mogę się poświęcić
no dawaj tę historię, przecież i tak nie masz co robić to nie udawaj, że masz
... ty serio rozwiązujesz krzyżówki? X D
może się tak objawiać, nie wiem o co ci chodzi, ja swój tyłek lubię i brzmi dla mnie całkiem dobrze.
jestem wspaniały i co to w ogóle za diabłe. zajebiście kurwa słodki, wygląda prawie jak t taki słodki no do schrupania
ej wyłaź szybciej ze szpitala bo obiecałem narzeczonej że cię przedstawię. ładna taka. ma jeszcze lepszą dupę niż ja. a jakie cyce O.O
![[Obrazek: klt4M5W.gif]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=klt4M5W.gif)
Pijak przy trzepaku czknął, równo z wybiciem północy. Zogniskował z trudem wzrok na przyglądającym mu się uważnie piwnicznym kocurze.
- Kisssi... kisssi - zabełkotał. - Ciiicha noooc... Powiesz coś, koteczku, luzkim goosem?
- Spierdalaj. - odparł beznamiętnie Kocur i oddalił się z godnością.