09.06.2025, 08:48 ✶
Siema, dziś przychodzę z pytaniem typu "żeby się upewnić". Bo interpretowałam legilimencję tak jak jest w opisie mechanicznym — czyli jako coś, czego nie da się zrobić ukradkiem, trzeba bardzo widocznie wycelować różdżkę i "ofiara" czuje, że jest ingerencja — ale zasiano we mnie ziarno niepewności, gdy na spotkaniu Zakonu Morfina zasugerował, żeby sprawdzać, czy u Erika wszystko ok z głową. Tak że moje pytanie: nie da się czegoś takiego sprawdzić niezauważenie, prawda?
Wolę zapytać, zanim napiszę, że Morfina jest głupim cymbałem, żeby przypadkiem samemu nie wyjść na takiego.
Pytanie numer dwa: czy przy zawadzie Księżniczka i przewadze Bogacz jest dopuszczalne mieć dwie sztuki łóżka zdatnego do spania? Jedno na lokację rodową, drugie na swoje mieszkanie. Jest napisane tylko, że chodzi o swoje łóżko i no oba należałyby wyłącznie do Philomeny, bo ma normalnie swój pokój w Mulciber Manor.
Wolę zapytać, zanim napiszę, że Morfina jest głupim cymbałem, żeby przypadkiem samemu nie wyjść na takiego.
Pytanie numer dwa: czy przy zawadzie Księżniczka i przewadze Bogacz jest dopuszczalne mieć dwie sztuki łóżka zdatnego do spania? Jedno na lokację rodową, drugie na swoje mieszkanie. Jest napisane tylko, że chodzi o swoje łóżko i no oba należałyby wyłącznie do Philomeny, bo ma normalnie swój pokój w Mulciber Manor.
piw0 to moje paliwo