• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Poza schematem Retrospekcje v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 16 Dalej »
[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party

[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party
ten lepszy Robert
cały mój kraj potrzebuje psychologa
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Sędzia Wizengamotu
Brunet o wzroście 180 cm. Ma błękitne oczy i zawadiacki uśmiech, który często nosi niczym maskę. Włosy często ma napomadowane, a pod szatami czarodzieja nosi eleganckie garnitury, albo od Rosierów, albo mugolskich projektantów, takich jak Westwood lub Dior, nie obnosząc się z tymi markami, lecz traktując to jako ukryty polityczny manifest.

Robert Albert Crouch
10.07.2025, 13:37  ✶  

Pomiędzy kuzynem Roberta a Anthonym Shafiqiem dało się zawsze wyczuć swego rodzaju napięcie. Coś niewypowiedzianego, niedokonanego. Jak propozycję przepisu prawnego, który mógł mieć zastosowanie w dalekiej przyszłości, lecz jeszcze nie teraz. Jonathan i Anthony tkwili w limbo, które jakby powoli zbliżało ich do siebie... A może Crouch miał po prostu wybujałą wyobraźnię? W Wizengamocie plotki były nie tylko rzeczą dnia codziennego, lecz – co ważniejsze – politycznym narzędziem. Wbijanie sobie szpil stanowiło zakulisowe narzędzie do zdobywania głosów. A zmysł do tworzenia takich plotek... działał samoistnie. Przecież już w głowie, podczas comiesięcznych zebrań Roberta powstawały domysły na temat rodziców innych dzieci w Płomyczku. Ta tego zdradza, ci mają problemy finansowe... Na jakiej podstawie? Ot zwykłego wydaje mi się. Dlatego zbył tą szybką, nic nieznaczącą i absurdalną myśl.

— No wiesz co, Jonathanie? — Robert podparł dłonie o boki. Poza ta w jakiś niewyjaśniony sposób kojarzyła się z przynależnością do dumnej rodziny Selwynów. Było to wyzwanie na coś w rodzaju Selwyn-offu.— Popcorn to nie street food, lecz jedna z najlepszych przekąsek, jaka wyszła spod ludzkiej ręki. Jedno z najlepszych wykorzystań kukurydzy, które je się nie na ulicy, lecz w... — zawahał się. Musiał ostrożnie postępować ze słowami, bo się zaraz zdradzi.— W szeroko pojętych instytucjach kultury. Powinieneś być wielbicielem.

Teraz trzeba było wymyślić jakiś powód, dlaczego z Anthonym mieliby jeść popcorn w instytucji kultury. Na szczęście wymyślanie wymówek było wpisane w zakres obowiązków sędziego Wizengamotu.

— Trzeba przetestować to rozwiązanie w Ministerstwie. Nienajedzony pracownik to nieszczęśliwy i mniej wydajny pracownik. Takie są fakty — stwierdził z gryfońską pewnością siebie wybrzmiewającą w głosie.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (2410), Jonathan Selwyn (1619), Robert Albert Crouch (1594)

Wiadomości w tym wątku
[10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 20.03.2025, 16:20
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 30.03.2025, 23:32
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 31.03.2025, 22:02
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 31.03.2025, 23:43
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 09.04.2025, 13:35
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 21.04.2025, 17:40
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 09.06.2025, 23:07
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 02.07.2025, 20:46
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 10.07.2025, 13:37
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 11.07.2025, 15:50
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 21.07.2025, 03:17
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 22.07.2025, 11:23
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Anthony Shafiq - 23.07.2025, 15:33
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Jonathan Selwyn - 29.07.2025, 13:18
RE: [10.66 Robert, Jonathan & Anthony] Całe moje życie to jest wielkie gej-party - przez Robert Albert Crouch - 29.07.2025, 18:43

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa