• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Greater London Aleja horyzontalna v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 11 Dalej »
[Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water

[Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
28.07.2025, 13:29  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.08.2025, 12:17 przez Anthony Shafiq.)  
Kłótnie się zdarzają, ale nie takie...

A może po prostu Anthony odzwyczaił się od tego? Mógł kłócić się i spierać z Morpheusem, zwłaszcza o różne samobójcze działania, które ten drugi ukrywał pod płaszczykiem badań, rozwoju wcale przecież palącej potrzeby zemsty i odwetu. Mógł w dość intensywnych słowach rozstrzygać spory z Charlie, chociaż umówmy się - kto lepiej znał jego starszą kuzynkę, ten wiedział, że nie ma sensu stawać jej na drodze, a raczej z usłużnym ukłonem odsuwać się i pozwalać kobiecie przejść jak taran dalej. Z Jonathanem jednak zawsze było inaczej. Anthony przez lata badał granicę tego na ile mógł liczyć na przyjaciela, choć Clemens - starszy brat Morpheusa - z pewnością nazwałby to wykorzystywaniem Selwyna. Finalnie ich zawodowa współpraca opierała się w głównej mierze na zarządzanie biurem przez zastępce i wytyczaniem szlaku przez kaprysy szefa. Finalnie ich prywatna relacja opierała się na tym co było kiedyś i w żadnym stopniu na tym co było teraz.

Jonathan go okłamał. Wielokrotnie.

A on nic nie zauważył.

– Jasper, ja wiem.. ja wiem że bardzo chciałbyś pomóc i załagodzić to co się wydarzyło, ale to raczej definitywna sprawa. Nasze drogi rozeszły się już jakiś czas temu... – Dwa lata temu, gdy Jonathan nie przyznał się do przystąpienia do podziemnej bojówki, dekadę temu gdy nie przyznał się do swojego związku z innym mężczyzną. Wieloletniej, intensywnej relacji. – ...dlatego cóż, odchodzę z pracy, aby dać mu szansę na osiągnięcie sukcesu na który tak ciężko pracował, ale też sam nie chcę w żaden sposób wchodzić mu w drogę później... Może, może za jakiś czas będziemy w stanie ze sobą rozmawiać, na razie ostatnia doba pokazała mi tylko tyle, że Twój ojciec chrzestny ma dla mnie tylko wór wyrzutów i bezpodstawnych oskarżeń opartych na przekonaniach dotyczących mojej słabości i braku jakichkolwiek przydatnych kompetencji, które mogłyby...– nakręcał się. Jego głos stawał się coraz bardziej zaciśnięty, niemalże piskliwy. Niepotrzebne to było w żadnej mierze, nie powinno być kontynuowane. Shafiq zdawał sobie sprawę z tego, że nie powinien oczerniać wuja przed Jasperem, nie chciał psuć tego bardziej niż było zepsute – Nie chcę... żebyś opowiadał się po którejkolwiek ze stron. To sprawa między nami i jakoś może później wypracujemy sposób, żeby... no... żeby siedzieć przy jednym stole. – Dodał pocieszająco, chociaż sam w to nie wierzył. Zamiast jednak roztrząsać myśl, spróbował skupić się na wodzie i jej smaku.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności: Przełącz sortowanie alfabetycznie/ilość słów Anthony Shafiq (3037), Jessie Kelly (2066), Pan Losu (29)

Wiadomości w tym wątku
[Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Anthony Shafiq - 10.07.2025, 11:37
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Jessie Kelly - 12.07.2025, 18:23
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Pan Losu - 12.07.2025, 18:23
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Anthony Shafiq - 14.07.2025, 19:12
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Jessie Kelly - 15.07.2025, 18:11
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Anthony Shafiq - 23.07.2025, 20:56
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Jessie Kelly - 27.07.2025, 10:26
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Anthony Shafiq - 28.07.2025, 13:29
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Jessie Kelly - 10.08.2025, 10:27
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Anthony Shafiq - 13.08.2025, 13:16
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Jessie Kelly - 22.08.2025, 23:23
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Anthony Shafiq - 23.08.2025, 12:31
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Jessie Kelly - 30.08.2025, 16:44
RE: [Jesień 72, 09.09 Jessie & Anthony] Like a bridge over troubled water - przez Anthony Shafiq - 05.09.2025, 23:22

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa