16.02.2023, 16:37 ✶
Moja Nocy Gwieździsta,
Wszystkie dane firmy są na fakturze, której mi nie odesłałeś.
Zastanawiam się nad zakupem kapibar. Tych uroczych podobnych do bobrów stworzeń, których to przedstawiciela wysłałem Ci raz zdjęcie podpisując je jako "salamandra". Nie jednej, a dwóch, to zwierzęta stadne i jedna będzie czuła się bardzo samotnie. Oszalałem, prawda?
P.S. Szkoda. Wolałbym, aby to nie był żart.
Wszystkie dane firmy są na fakturze, której mi nie odesłałeś.
Zastanawiam się nad zakupem kapibar. Tych uroczych podobnych do bobrów stworzeń, których to przedstawiciela wysłałem Ci raz zdjęcie podpisując je jako "salamandra". Nie jednej, a dwóch, to zwierzęta stadne i jedna będzie czuła się bardzo samotnie. Oszalałem, prawda?
Uściskaj ode mnie Nicholasa,
Percy
P.S. Szkoda. Wolałbym, aby to nie był żart.
W kopercie znajdowała się ponownie druga kartka, która po przeczytaniu uległa zniszczeniu
Dziękuję. I przepraszam. Wiem, że przepraszałem Cię wielokrotnie, ale nie mogę pozbyć się wrażenia, że wszystko, co teraz na nas spada, jest efektem mojej ucieczki do Paryża. Chcę Ci powiedzieć. Naprawdę chcę Ci powiedzieć, dlaczego to zrobiłem. Przyjdź do mnie, zanim znów ogarnie mnie lęk. Proszę.
P.S. Byłbyś świetnym Aurorem.
P.S. Byłbyś świetnym Aurorem.
![[Obrazek: 2eLtgy5.png]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=2eLtgy5.png)
if i can't find peace, give me a bitter glory