1. Zamieszkanie
2. Cechy Szczególne
Również zgłoszone tutaj
3. Usunięcie przewagi Teleportacja, Teleportacja łączna i zawad o łącznej wadze III. Teleportacja jako przewaga przestała funkcjonować. - zgłoszone tutaj
4. Zmiana zawady Zdrajca Krwi:
Powyższe wrzucam tutaj, choć dodałem niewielką edycję związaną ze zmianami, które fabularnie są uzasadnione i opisane do zmian w KP tutaj
Z racji tego, że Hipnozy nie mogę teraz dodać, tylko czekam na rozliczenie to poproszę również o usunięcie poniższych zawad:
Bezsenność | II: przez niedawną śmierć bliskich nie sypia najlepiej, często przesiaduje całe noce nie mogąc odgonić się od nieprzyjemnych myśli.
Wydziedziczony dziedzic | I: został przekreślony z list gości na rodzinne obiadki i nie tylko.
Kod:
Zamieszkanie: Pub „Rejwach”, Nokturn2. Cechy Szczególne
Kod:
Cechy Szczególne: Blizny na dłoniach i okolicy nadgarstków - skóra w tych miejscach jest bledsza, prawie biała. Wyróżniają się uszkodzenia po dwóch większych oparzeniach, jedno na wierzchu prawej dłoni, wypukłe, przypominające zastygły, stopiony materiał i drugie, idące od wnętrza lewej dłoni aż za nadgarstek, w dotyku przypominające grube nici gobelinów.3. Usunięcie przewagi Teleportacja, Teleportacja łączna i zawad o łącznej wadze III. Teleportacja jako przewaga przestała funkcjonować. - zgłoszone tutaj
4. Zmiana zawady Zdrajca Krwi:
Kod:
Krew: Zdrajca krwiKod:
Zdrajca Krwi | 0: nie zgadza się z rodzinnymi poglądami na ten temat, choć przed zmianą twarzy starał się 'nie wychylać' aż tak bardzo, głównie po to, aby zostać blisko brata. Ostatecznie żałuje, że nie ujawnił swoich poglądów wcześniej, bo tak czy siak musi się ukrywać, ale Finneas i Christie przypłacili za to życiem. Jeżeli wróciłby do swoich wcześniejszych danych i wyglądu, nie byłoby miłych rodzinnych reunions, a fakt, że zniknął i jest uważany za martwego, to jedyne powody, dla których nie widnieje na drzewie rodzinnym jako wydziedziczony.Kod:
Szlamojebca | III: z powodu swoich wykształtowanych przez szkolne lata promugolskich poglądów i upodobań nie był dobrze postrzegany przez rodzinę, a znaczna jej większość zapewne życzy mu śmierci. Przez 'spoufalanie' się z Mugolakami życie stracił jego brat oraz dziewczyna mugolskiego pochodzenia. Sam młody Rookwood zdołał uciec i pomimo zmiany twarzy, wciąż pozostaje przy swoich poglądach.Powyższe wrzucam tutaj, choć dodałem niewielką edycję związaną ze zmianami, które fabularnie są uzasadnione i opisane do zmian w KP tutaj
Z racji tego, że Hipnozy nie mogę teraz dodać, tylko czekam na rozliczenie to poproszę również o usunięcie poniższych zawad:
Bezsenność | II: przez niedawną śmierć bliskich nie sypia najlepiej, często przesiaduje całe noce nie mogąc odgonić się od nieprzyjemnych myśli.
Wydziedziczony dziedzic | I: został przekreślony z list gości na rodzinne obiadki i nie tylko.
adnotacja moderatora
Wprowadzone
@Julien Fitzpatrick
@Julien Fitzpatrick I won't deny I've got in my mind now all the things we'd do
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you
So I'll try to talk refined for fear that you find out how I'm imaginin' you