30.11.2025, 14:51 ✶
Kopertę dostarczył spory kruk, który wydawał się bardzo zadowolony z siebie, a zobaczywszy Ginny oznajmił ochryple “J’arrive!”. Jeżeli w zasięgu dzioba znajdowało się coś nadającego się do zjedzenia, spróbował to ukraść.
Do listu w kopercie z logo The Globe była dołączona ulotka z repertuarem na jesień.
Ginny,
Być w The Globe i nie zobaczyć Hannibala Selwyna na scenie, to jak zobaczyć Neapol i nie umrzeć! 30 września ruszamy z “Ekstazą Merlina” i gramy ją cały październik - występuję w piątki, soboty i niedziele.
Po naszym rozstaniu miałem jeszcze kilka przygód, ale nic, z czym bym sobie nie poradził. Czy udało się uratować rannych z piekarni? Czy nikt nie próbował Cię atakować?
Oparzenia zagoiły się bez śladu. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i maści.
Mam nadzieję, że Twój dom i bliscy są cali.
Do listu w kopercie z logo The Globe była dołączona ulotka z repertuarem na jesień.
Londyn, 18.09.72
Ginny,
Być w The Globe i nie zobaczyć Hannibala Selwyna na scenie, to jak zobaczyć Neapol i nie umrzeć! 30 września ruszamy z “Ekstazą Merlina” i gramy ją cały październik - występuję w piątki, soboty i niedziele.
Po naszym rozstaniu miałem jeszcze kilka przygód, ale nic, z czym bym sobie nie poradził. Czy udało się uratować rannych z piekarni? Czy nikt nie próbował Cię atakować?
Oparzenia zagoiły się bez śladu. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i maści.
Mam nadzieję, że Twój dom i bliscy są cali.
Pozdrawiam,
Hannibal