• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka

Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka
the web
Il n'y a qu'un bonheur
dans la vie,
c'est d'aimer et d'être aimé
sława
VI
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Szef OMSHM-u
187 cm | 75 kg | oczy szare | włosy płowo brązowe Wysoki. Zazwyczaj rozsądny. Poliglota. Przystojna twarz, która okazjonalnie cierpi na bycie przymocowana do osoby, która myśli, że pozjadała wszelkie rozumy.

Anthony Shafiq
02.12.2025, 23:15  ✶  

—1/10/72—

Londyn, 1.10.72

Czcigodna pani Ceolsige Burke,

z przyjemnością wspominam naszą przechadzkę i rozmowę, którą odbyliśmy w okolicach kowenu. Pani wieniec był doprawdy zachwycający, ni jak się miał jednak do kwiecistości pani mowy i bystrości myśli. Jak mniemam, otrzymała Pani zaproszenie na Bal Maskowy, który podług mojej wiedzy odbywa się już w przyszłym tygodniu w Maida Vale. Czy zechciałaby Pani uczynić mi ten honor i przejść się na to wydarzenia razem? Oczywiście, nie śmiałbym cieszyć się Pani towarzystwem w sposób niepodzielny, przyjemnością jednak byłoby dla mnie ustalenie za pośrednictwem mojego asystenta strojów. Niestety, tuż przed wydarzeniem zmuszony jestem udać się do Hiszpanii, niemniej jednak wraz z panem Lazarusem Lovegoodem, moglibyście się państwo udać do zaprzyjaźnionego francuskiego salonu, w którym podjęlibyście wszystkie decyzje estetyczne. Kwestiami formalnymi proszę się nie martwić, podobnie jak i budżetem całego przedsięwzięcia, a przyjąć to jako moją wdzięczność za przyjęcie zaproszenia i okazję do miłej odskoczni wobec ciężaru, który przynoszą nam kolejne dni w tej nieciekawej wszak rzeczywistości.

Z niecierpliwością wypatruję odpowiedzi

Anthony J. Shafiq
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka - przez Ceolsige Burke - 31.05.2025, 09:37
RE: Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka - przez Dearg Dur - 27.09.2025, 00:20
RE: Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka - przez Anthony Shafiq - 02.12.2025, 23:15
RE: Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka - przez Urd Nordgesim - 05.12.2025, 15:55
RE: Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka - przez Basilius Prewett - 05.12.2025, 19:42
RE: Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka - przez Brynja Nordgesim - 07.03.2026, 21:15
RE: Ceolsige Burke - Firefly, płomykówka - przez Dearg Dur - 07.03.2026, 23:11

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa