• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6
Sowa Leviathana

Sowa Leviathana
Porządny Czarodziej
To zostanie między nami.
Tylko nami.
krew
genetyka
zawód
Mierzący 183 cm wzrostu, mężczyzna o ciemnych, acz wyraźnie posiwiałych włosach. Posiadacz oczu o kolorze brązowym, w których czasem da się dostrzec nieco zieleni. Robert jest zawsze gładko ogolony. Zadbany. Ubrany adekwatnie do sytuacji.

Robert Mulciber
05.03.2023, 21:10  ✶  
Londyn 20.04.1972

Leviathanie,

być może pojawią się u Ciebie pewne wątpliwości związane z moją osobą, aczkolwiek piszę ten list z nadzieją, że sprawa, którą w nim przedstawie, okaże się dla Ciebie więcej niż interesującą.

Od pewnego czasu, razem z grupą przedstawicieli innych, czystokrwistych rodzin, pracujemy nad otwarciem klubu przeznaczonego wyłącznie dla czarodziejów czystej krwi. Ma on być miejscem, przy pomocy którego możliwe będzie nawiązywanie kontaktów, wspieranie nauki, sztuki, szeroko pojętej kultury, organizacja i angażowanie się w działania charytatywne na większą skalę oraz wspieranie działalności politycznej.

The Demiguise ma nam pozwolić pokazać jak dużą siłę w Wielkiej Brytanii stanowią rodziny czystokrwiste.

Informacji na ten temat, rzecz jasna, mógłbym przekazać znacznie więcej, rozpisując się na kolejne strony, ale jestem człowiekiem, który preferuje omawianie tego rodzaju spraw w inny sposób. Najlepiej podczas umówionego spotkania.

R. M.

Odkryj wiadomość pozafabularną
w razie zainteresowania fabułą związaną z klubem, odpisz na wiadomość, a ja to później uwzględnię w fabule śmiertków/naśladowców (dogada się)
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Sowa Leviathana - przez Leviathan Prewett - 03.03.2023, 20:57
RE: Sowa Leviathana - przez Perseus Black - 03.03.2023, 21:14
RE: Sowa Leviathana - przez Perseus Black - 03.03.2023, 21:50
RE: Sowa Leviathana - przez Elliott Malfoy - 03.03.2023, 22:15
RE: Sowa Leviathana - przez Elliott Malfoy - 04.03.2023, 18:02
RE: Sowa Leviathana - przez Robert Mulciber - 05.03.2023, 21:10

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki