• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games

Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
19.01.2026, 02:49  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.01.2026, 09:12 przez Eutierria.)  
Było w pytę.

Patrzę

Na to, jak inspirujesz: Astoria Avery - nowa duszyczka na forum, ale już teraz czuję że z każdą kolejną relką bardzo ładnie dopełnia otaczający ją świat i cieszę się, że mogę być jego częścią.
Na to, jak w twoich oczach tańczą iskry: Olivia Quirke - Olivka to taka przemiła dusza, że za każdym razem jak się jej coś złego dzieje to zaciskam piąstki.
Na to, jak mrozisz spojrzeniem: Louvain Lestrange - okropny jest i dwulicowy, ja nie wiem jak z nim ktokolwiek może wytrzymać na dłuższą metę, ale niestety taki już jego urok. A może na szczęście?
Na to, jak zwiększasz nam oglądalność: Stanley Borgin - przepraszam, wiem że to powtórka, ale Stachu przebija nawet srakę z 69. Kręci forumową karuzelą śmiechu od samego początku jego istnienia.
Na to, że miłość okazała się najlepszą bronią: Astoria Avery i Rodolphus Lestrange - dopiero się dzieje i powoli wykluwa, ale i tak im kibicuję z całego serduszka.
Na to, jak współpracujecie, by przetrwać: Hestia i Julien Bletchley - tutaj tak rodzinnie, bo lubię Hestię i lubię Juliena, a czytanie ich dynamiki jest przemiłe, szczególnie jak młoda krzyczy na starego.
Na to, że jedno z was nie wyjdzie z areny żywe: Brenna Longbottom i Stanley Borgin - tak zwana klasyka gatunku, której nie mogło tutaj zabraknąć. Czekam na kolejne sesje.
Na to, jak stoisz na scenie i błyszczysz: Helloise Rowle - mizia mnie w mózg tak dobrze ten profil Helki że sobie tego nawet nie wyobrażasz.

Czuję

Oczarowanie: Helloise Rowle - kocham moją ciotkę, czasem aż za bardzo.
Rozbawienie: Hestia Bletchley - jest coś w Hestii niezwykle przyjemnego i bardzo lubię na nią patrzeć, kiedy tak stara się być poważną panią brygadzistką i udowodnić że znajduje się na właściwym miejscu.
Smutek: Louvain Lestrange - wszystkie relacje jakie mamy, albo już są bolesne, albo nieuchronnie w tym kierunku zmierzają. Może i nasze postacie przez to cierpią, ale niesamowicie się ten ból pisze razem z tobą.
Siłę: Victoria Lestrange - bezdusznie odrzuciłaś z miejsca moją relkę byłych kochanków, ale to może lepiej bo teraz przemy przed siebie ramię w ramię na Atreusie i Victorii. Mega mi się podoba, że możemy nimi rozegrać bardzo dużo przeróżnych wątków i nawet jeśli znajdowałyby się te fabuły po przeciwnych stronach atmosfery jaka w nich panuje, to i tak wciąż miałyby ręce i nogi. Jakoś tak ta Viczka z Atreusem się dopełniają.
Nadzieję: Brenna Longbottom - bo tak wiele za nami, a przed nami jeszcze więcej. Dawaj tego wybrańca.

adnotacja moderatora
Dodałam do arkusza. Jeżeli chcesz nanieść jakieś edycje to daj mi znać. @Atreus Bulstrode
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 17.01.2026, 11:06
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Alexander Mulciber - 17.01.2026, 13:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Baldwin Malfoy - 17.01.2026, 16:18
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Robert Albert Crouch - 17.01.2026, 18:41
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Jonathan Selwyn - 17.01.2026, 19:54
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Victoria Lestrange - 17.01.2026, 22:31
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Helloise Rowle - 17.01.2026, 23:52
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Vakel Dolohov - 18.01.2026, 01:30
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Anthony Shafiq - 18.01.2026, 03:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Brenna Longbottom - 18.01.2026, 10:16
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Charlotte Mulciber - 18.01.2026, 12:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Morpheus Longbottom - 18.01.2026, 14:59
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Erik Longbottom - 18.01.2026, 17:26
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Atreus Bulstrode - 19.01.2026, 02:49
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Prudence Fenwick - 19.01.2026, 10:05
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Stanley Andrew Borgin - 19.01.2026, 23:51
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Elliott Malfoy - 02.02.2026, 23:22
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Ceolsige Burke - 04.02.2026, 20:11
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 05.02.2026, 14:38
RE: Trzecie urodziny SoLa: Hunger Games - przez Eutierria - 12.02.2026, 20:08

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa