06.03.2023, 23:16 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.03.2023, 03:15 przez Tilly Toke.)
Chciałabym wprowadzić zmiany do karty postaci:
1. Chciałabym dokupić przewagę Teleportacja II - jako, że na start wybrałam przewagi o wartości 5 to daje za teleportacje 100 PD - chyba. Jeśli nie to wtedy 200 PD
Dla wyrównania Zawada
Słabo zbudowany, niedowaga II
2. Chciałabym dodać do rozproszenia jeszcze dwie kropki - czyli wydaje za to 400 PD - ostatecznie w KP ma być trzy kropki w rozproszeniu.
OPIS PRZEWAGI I ZAWADY
3. Chciałabym jeszcze prosić o zmianę w podpunkcie wskazówki dla Mistrza Gry. Proszę o usunięcie informacji o Zakonie, gdyż jednak nie chcę, aby postać do niego należała.
Zamiast tego proszę o wklejenie tam informacji:
1. Chciałabym dokupić przewagę Teleportacja II - jako, że na start wybrałam przewagi o wartości 5 to daje za teleportacje 100 PD - chyba. Jeśli nie to wtedy 200 PD
Dla wyrównania Zawada
Słabo zbudowany, niedowaga II
2. Chciałabym dodać do rozproszenia jeszcze dwie kropki - czyli wydaje za to 400 PD - ostatecznie w KP ma być trzy kropki w rozproszeniu.
OPIS PRZEWAGI I ZAWADY
Kod:
[Przewaga="Teleportacja II"] Avelina ma lęk wysokości, więc oczywiste jest to, że nie będzie podróżować na miotle, dlatego z wielką przyjemnością uczyła się teleportacji w szkole. Na początku było trudne przyzwyczaić się do tego rodzaju przemieszczania się, ale w końcu sobie z tym poradziła i rzadko czuje sie po niej źle. [/Przewaga]
[Zawada="Słabo zbudowany, niedowaga II"]Avelina nigdy nie należała do osób dobrze zbudowanych, wysportowanych, ani sprawnych fizycznie. Nie lubiła sportu, ani wysiłku. Nie potrafi też za bardzo przybrać na wadze i może sprawiać wrażenie osoby wychudzonej.[/Zawada]3. Chciałabym jeszcze prosić o zmianę w podpunkcie wskazówki dla Mistrza Gry. Proszę o usunięcie informacji o Zakonie, gdyż jednak nie chcę, aby postać do niego należała.
Zamiast tego proszę o wklejenie tam informacji:
Kod:
Chciałabym, aby postać po prostu się rozwijała fabularnie. Nie chcę dla niej jakichś szczególnych planów. Co będzie to będzie. Może będzie potrzebna dla Mistrza w jakimś wątku to śmiało można się do mnie zgłaszać. Ale na start jednak pasuje mi to, że postać nie będzie się mieszać w konflikt fabularny pomiędzy Zakonem, a Śmierćkami.Zrobione 20/03/23