• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Kroniki Przyjęci do gry v
« Wstecz 1 2 3 4 5 … 8 Dalej »
Louvain Lestrange

Louvain Lestrange
evil twink
i ain't got no type
bad witches
is the thing that I like
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Asystent sędziny
Zimna cera i jeszcze chłodniejsze spojrzenie. Kruczoczarne włosy i onyksowe tęczówki bardzo wyraźnie kontrastują ze skórą bladą jak kreda. Buta oraz wyższość wylewa się z każdego gestu i słowa. Mierzy 187 centymetrów o szczupłej sylwetce, która coś jeszcze pamięta ze sportowych czasów. W godzinach pracy zawsze ubrany elegancko, zaczesany, a swoje tatuaże ukrywa pod zaklęciami transmutacji. Po godzinach najczęściej nosi się w skórzanych kurtkach i ciężkich butach.

Louvain Lestrange
11.03.2023, 15:43  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.04.2026, 02:01 przez Louvain Lestrange.)  

I would complain sweet babe
but I'm wearing diamond chains
Cost more than I care to explain

Bitch I always feel betrayed, onyx blood in my brain,
got me geeked up in the sky, maybe outer space

[Obrazek: imgproxy.php?id=E3wSqBi.jpeg][Obrazek: imgproxy.php?id=CEztDIY.jpeg][Obrazek: imgproxy.php?id=uSjKQh7.jpeg]

My community murder for profit
she-toy just told me I'm toxic,
I don't need help, I need options

I'm out of options, stop it!

[Obrazek: imgproxy.php?id=CAZJgZY.jpeg][Obrazek: imgproxy.php?id=Oy6GGse.jpeg][Obrazek: imgproxy.php?id=lj2cCDL.jpeg]

Like my soul was rubbing against the grain, lost in the same sauce, again

tablica I | tablica II | playlista

W lustrze Ain Eingarp widzę... własną rodzinę, szczęśliwą żonę z gromadką dzieci w domowym zaciszu. Bogin przyjmuje przy mnie formę... ogromnego tłuczka. Amortencja pachnie mi... ostrym górskim powietrzem, palonym sosnowym drewnem, czarnym kardamonem, zmielonym imbirem. Moje ulubione zaklęcie to... aportacja. Dla wielu czarodziejów to dyskomfort, lub perturbacje żołądka, dla mnie, dziwaczna, ale jednak przyjemność. Mój patronus przyjmuje formę... szybkiej i zwinnej jaszczurki. Wróżbiarstwo to dla mnie... wyłącznie rozrywka, choć i tak znam lepsze. Czarna magia? Cóż... tylko głupiec, lub naiwny idealista będzie bał się po nią sięgnąć. Za swoje największe osiągnięcie uważam... przyznanie mojej drużynie nagrody Józefa Wrońskiego. Stoję po stronie... nowego porządku świata. Moje serce należy do... cieni, które tańczą bez światła.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Louvain Lestrange - przez Louvain Lestrange - 03.03.2023, 10:47
RE: Louvain Lestrange - przez Czarny Pan - 11.03.2023, 15:43
RE: Louvain Lestrange - przez Czarny Pan - 11.03.2023, 15:43
RE: Louvain Lestrange - przez Louvain Lestrange - 11.03.2023, 15:43
RE: Louvain Lestrange - przez Louvain Lestrange - 30.12.2023, 14:34
RE: Louvain Lestrange - przez Louvain Lestrange - 30.12.2023, 14:41
RE: Louvain Lestrange - przez Louvain Lestrange - 30.12.2023, 14:51
RE: Louvain Lestrange - przez Louvain Lestrange - 23.11.2024, 21:00

• Pokaż wersję do druku