W związku z tą zmianą w mechanice gry zgłaszam:
1. Potrzebuję aby poprawić wagę przewagi Wykaz intencji na II. Jej opis można zachować, jak najbardziej pasuje i jego aktualny.
2. Potrzebuję dodania mi pod albo nad tą przewagą nowej przewagi jasnowidzów - Proroctwa. Mam na podkładkę chociażby wizje przed Beltane - Vakel też je dostał.
No i często wspominam o tym w narracji, to jest podstawa jego życia. Mam o tym wspomniane np. w polu Doświadczenie.
1. Potrzebuję aby poprawić wagę przewagi Wykaz intencji na II. Jej opis można zachować, jak najbardziej pasuje i jego aktualny.
2. Potrzebuję dodania mi pod albo nad tą przewagą nowej przewagi jasnowidzów - Proroctwa. Mam na podkładkę chociażby wizje przed Beltane - Vakel też je dostał.
No i często wspominam o tym w narracji, to jest podstawa jego życia. Mam o tym wspomniane np. w polu Doświadczenie.Kod:
[Przewaga="Proroctwa I"]Dolohov przepowiadał rzeczy już od młodego wieku, budując na tym popularność od lat szkolnych. Swoją firmę i inne działalności rozwijał między innymi w oparciu o zawsze sprawdzające się przeczucia.[/Przewaga]adnotacja moderatora
Zrobione
@Vakel Dolohov
@Vakel Dolohov with all due respect, which is none