Pewnie wszyscy się spodziewali, że pragnę być wybrańcem Maponosa, a tu taka niespodzianka... W związku z tą zmianą w mechanice gry zgłaszam:
1. Mam w karcie od akceptacji opis: "Posiadał siostrę imieniem Wulfwyn, ćwierćwilę." Od wczoraj to ma znaczenie mechaniczne, więc po czystości krwi trzeba mi dopisać: bezpieśny.
2. W związku powyższym pragnę dobrać przewagę Niezwykła uroda. Ja się generalnie w każdej jego sesji pochylam nad tym jaki to on przepiękny jest, jak mu włosy falują, jakie ma oczy, normalnie bóg. To po prostu do niego pasuje i jest cechą wrodzoną, więc głupio nie dodać jej do karty tylko dobierać ją w rozliczeniu (bo nie zmienią mu się rysy twarzy).
Przejrzałam pasujące zawady dla balansu i dobrałam Nerwica natręctw I.
Jeżeli jednak mam to nabyć fabularnie to let it be, zrobię sobie zabieg powiększania ust.
Nie mogę nic odrzucić w imię piękna, bo gram wszystko co mam i do tego się wymądrzam.
1. Mam w karcie od akceptacji opis: "Posiadał siostrę imieniem Wulfwyn, ćwierćwilę." Od wczoraj to ma znaczenie mechaniczne, więc po czystości krwi trzeba mi dopisać: bezpieśny.
2. W związku powyższym pragnę dobrać przewagę Niezwykła uroda. Ja się generalnie w każdej jego sesji pochylam nad tym jaki to on przepiękny jest, jak mu włosy falują, jakie ma oczy, normalnie bóg. To po prostu do niego pasuje i jest cechą wrodzoną, więc głupio nie dodać jej do karty tylko dobierać ją w rozliczeniu (bo nie zmienią mu się rysy twarzy).
Kod:
[Przewaga="Niezwykła uroda I"]Jest niesamowicie pięknym człowiekiem.[/Przewaga]Przejrzałam pasujące zawady dla balansu i dobrałam Nerwica natręctw I.
Kod:
[Zawada="Nerwica natręctw I"]To artystyczna dusza i wierzący w pradawnych bogów, bardzo zależy mu na balansie w tym co tworzy i go otacza.[/Zawada]Jeżeli jednak mam to nabyć fabularnie to let it be, zrobię sobie zabieg powiększania ust.
Nie mogę nic odrzucić w imię piękna, bo gram wszystko co mam i do tego się wymądrzam.adnotacja moderatora
Zrobione
@Dægberht Flint
@Dægberht Flint Matka nadała mi takie imię,
żeby poprawnie wymawiały je tylko drzewa i wiatr
żeby poprawnie wymawiały je tylko drzewa i wiatr