Dzień dobry. W związku ze zmianami genetyk proszę o usunięcie przewagi:
W zamian dobieram obowiązkową zawadę (I ponieważ zachowuje świadomość ze względu na rodową przewagę):
W związku z tym pojawiają mi się nierówności w przewagach i zawadach. Dobieram więc:
Przewaga:
Proszę też o usunięcie zawady Uczulenie (I) [i tak nie zdążyłam jeszcze zacząć jej odgrywać]. Dzięki temu nadal będę miała 6/6 stosunku przewag i zawad.
Kod:
Wymuszona przemiana (III): Każdego miesiąca podczas pełni Faye musi zaszywać się w swojej kryjówce, o której wie Ministerstwo Magii. Korzysta z kryjówki rodzinnej, ponieważ nie chciała polegać na Ministerstwie w kwestii bezpieczeństwa. Znajduje się w Szkocji, w rodzinnej posiadłości Traversów.W zamian dobieram obowiązkową zawadę (I ponieważ zachowuje świadomość ze względu na rodową przewagę):
Kod:
Pełnia (I): Faye jest wpisana do rejestru wilkołaków. Każdego miesiąca podczas pełni Faye zaszywa się w zatwierdzonej przez Ministerstwo Magii kryjówce, która znajduje się w Anglii, w jej domu. Korzysta czasem z kryjówki w rodzinnym domu, w Szkocji. Przed każdą zmianą zamieszkania lub miejsca swojego pobytu Traversówna przesyła Ministerstwu aktualny adres kryjówki, gdzie będzie spędzać pełnię.W związku z tym pojawiają mi się nierówności w przewagach i zawadach. Dobieram więc:
Przewaga:
Kod:
Błogosławieństwo Lupy (III): Faye potrafi poza pełnią przybrać postać dużego wilka, który rozmiarami przewyższa przedstawicieli przeciętnych przedstawicieli swojego gatunku. Wilk ma brązowo-rude futro.Proszę też o usunięcie zawady Uczulenie (I) [i tak nie zdążyłam jeszcze zacząć jej odgrywać]. Dzięki temu nadal będę miała 6/6 stosunku przewag i zawad.
adnotacja moderatora
Zmienione
@Faye Travers
@Faye Travers