i jeszcze tu
Proszę o podmiankę przewag
na
co do przewagi piętno okiełznane - Heather na fabule od marca spotykała się z klątwołamaczami, którzy pokazywali jej w jaki sposób powinna pracować nad swoją klątwą, dlatego wydaje mi się, że właściwe będzie jej dobranie
Proszę o podmiankę przewag
Kod:
[Przewaga]Atak natury III: Klątwa objawiła się Hether stosunkowo niedawno. Jakoś pod koniec nauki w Hogwarcie podczas lekcji eliksirów, zaczęło zalewać salę, kiedy nie mogła sobie poradzić z zadaniem. Nie wiedziała, że to przez nią. Powtarzało się coraz częściej. Nie umiała nad tym panować, apogeum wydarzyło się podczas meczu quidditcha, gdy grała już dla Harpii, zalało stadion. Niestety w ten sposób zakończyła się jej kariera szukającej.[/Przewaga]na
Kod:
[Przewaga]Atak żywiołu (II): Heather jest przeklęta. Żywiołem, który przez nią przemawia jest woda.[/Przewaga]Kod:
[Przewaga]Piętno okiełznane (I): Nauczyła się czerpać korzyści z klątwy, która z początku była dla niej problematyczna. Potrafi kształtować przy pomocy dłoni wodę, nadając jej różne formy - koty, ptaki i inne znajome kształty, które utrzymują swoją postać tak długo, jak długo skupia na nich swoją uwagę. Z czasem stało się to dla niej czymś naturalnym, niemal odruchem, nad którym nie musi się już głęboko zastanawiać. [/Przewaga]co do przewagi piętno okiełznane - Heather na fabule od marca spotykała się z klątwołamaczami, którzy pokazywali jej w jaki sposób powinna pracować nad swoją klątwą, dlatego wydaje mi się, że właściwe będzie jej dobranie
adnotacja moderatora
Przyjęłam~!
@Heather Wood
@Heather Wood