24.03.2023, 21:42 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.03.2023, 18:28 przez Tilly Toke.)
W ramach modyfikacji pierwszokwartałowych:
Łączna waga: 9/-300 pd
Hejka, proszę określ odnośnie czego jest drobny lęk - zatrucia? Dobrze myślę? Jeżeli tak to wrzuć info w nawiasie 'Drobny lęk (Zatrucie)'
Kod:
[Przewaga="[Przewaga] Leczenie [3]"] Już od dobrych paru paru lat pilnie studiuje tajniki uzdrowicielstwa; zmierzając powoli do końca studiów bardziej niż przyzwoicie ogarnia, co z czym się je. Tym bardziej że interesuje się nie tylko aktualnie przerabianym materiałem, ale również i innymi zagadnieniami.[/Przewaga]
[Zawada="[Zawada] Wrażliwy żołądek [1]"] Podejście do kursu teleportacji niespodziewanie zakończyło się fiaskiem i to zanim się porządnie wgryzła w temat; bunt żołądka dobitnie udowodnił, iż lepiej jednak nie próbować się przemieszczać w ten sposób.[/Zawada]
[Zawada="[Zawada] Drobny lęk (zatrucie) [1]"] Zawodowe poszerzanie wiedzy o zatruciach eliksiralnych sprawiło, iż zaczęła podejrzliwie spoglądać w stronę wszelkich specyfików, obawiając się, że kryją w sobie znacznie więcej niż powinny. Nie zażywa lekarstw, których pochodzenia nie jest całkowicie pewna. Najlepiej, jeśli eliksir zostanie sporządzony własnoręcznie; w ostateczności jest w stanie przyjąć specyfik z rąk zaufanych uzdrowicieli.[/Zawada]
[Zawada="[Zawada] Uparciuch [1]"] Wypisz-wymaluj, Malfoyówna pełną gębą. Jak się na coś uprze, to zrobi wszystko, żeby przeforsować swoje stanowisko, choćby nawet świat miał stanąć w płomieniach.[/Zawada]Łączna waga: 9/-300 pd
Hejka, proszę określ odnośnie czego jest drobny lęk - zatrucia? Dobrze myślę? Jeżeli tak to wrzuć info w nawiasie 'Drobny lęk (Zatrucie)'
Zrobione, 26/03/23