• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Ulica Pokątna
    • Aleja horyzontalna
    • Ulica Śmiertelnego Nokturnu
    • Ministerstwo Magii
    • Klinika Św. Munga
    • Niemagiczny Londyn
    • Dolina Godryka
    • Little Hangleton
    • Wyspy Brytyjskie
    • Reszta świata
    • Zmieniacz czasu
    • Opisy lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Wademekum Spis powszechny Korespondencja v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Kelpiea - sowa Stanleya

Kelpiea - sowa Stanleya
Kapryśny Dziedzic
"Have some fire. Be unstoppable. Be a force of nature. Be better than anyone here and don't give a damn about what anyone thinks."
Anthony jest wysokim i dobrze zbudowanym facetem, schludnym i przeważnie elegancko ubranym, zważywszy na swoją pozycję.. Ma burzę brązowych, niesfornych włosów - delikatnie kręconych i duże oczy. Gdy się uśmiecha, czasem pojawiają mu się dołeczki w polikach i ma ten charakterystyczny, zadziorny wyraz twarzy. Lubi nosić zegarki, na palcu ma sygnet rodowy. Jeśli nie korzysta z teleportacji, spotkać go można na motorze.

Anthony Ian Borgin
09.09.2023, 22:59  ✶  
Londyn 25 Maja 1972

Stasiek,
co Ty znów wymyślasz? Ja wiem, że nie jesteś zachwycony moją sympatią względem Panny Longbottom, ale bardzo Cię proszę, miej honor i trochę szacunku, nie oczerniaj jej w taki sposób. To przyzwoita, dobra dziewczyna — owszem, trochę nadpobudliwa, ale jestem przekonany, że ona akurat nikogo by nie prześladowała i nie molestowała.
Od kogo niby ma się odczepić? I właściwie, dlaczego ja mam jej to mówić? Wiesz, że moja radość na jej widok nie działa w dwie strony, bo czasem patrzy na mnie tak, jakby chciała mnie otruć. Nadal nie wiem, dlaczego, przecież wysyłam jej co roku walentynkę i pomagam, jak mogę. Nawet z podatkami jej rodzinie, taki wiesz, galeonowy anioł stróż.

Pozdrawiam,
Anthony
Kapryśny Dziedzic
"Have some fire. Be unstoppable. Be a force of nature. Be better than anyone here and don't give a damn about what anyone thinks."
Anthony jest wysokim i dobrze zbudowanym facetem, schludnym i przeważnie elegancko ubranym, zważywszy na swoją pozycję.. Ma burzę brązowych, niesfornych włosów - delikatnie kręconych i duże oczy. Gdy się uśmiecha, czasem pojawiają mu się dołeczki w polikach i ma ten charakterystyczny, zadziorny wyraz twarzy. Lubi nosić zegarki, na palcu ma sygnet rodowy. Jeśli nie korzysta z teleportacji, spotkać go można na motorze.

Anthony Ian Borgin
09.09.2023, 23:05  ✶  
Nie dramatyzuj Stanisław, naprawdę, bo dostaniesz zmarszczek.
Zajmę się tym osobiście lub listownie. Nie wiem, nie chcę dostać w ryja, jak jej zasugeruje takie rzeczy, bo do reszty mnie przestanie tolerować.
Borgin młodszy
Kapryśny Dziedzic

Anthony Ian Borgin
09.09.2023, 23:09  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09.09.2023, 23:10 przez Anthony Ian Borgin.)  
Listownie nie złamie mi nosa, ale pomyśli, że w to wierzę.
Sugerujesz przepraszam, że Brenna jest psychofanką Atreusa?
Ja pierdole. Jest popularniejszy, niż ja i nie ma już narzeczonej, przez co jest bardziej atrakcyjne. Ja pierdole.
P R O S T O     W     M O J Ą     D U S Z Ę.
A Ty się pewnie cieszysz.
Tony
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością.

Atreus Bulstrode
11.09.2023, 23:18  ✶  
25.05.1972
Stanley,
Muszę powiedzieć, że zaskoczyłeś mnie tym, jak rzetelnie wywiązałeś się z mojej prośby o przekazanie wiadomości Longbottom. Przypomnij mi następnym razem, żebym wziął to pod uwagę.

A teraz napisz mi, co dokładnie powiedziałeś Tośkowi, bo mnie pojebie.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością.

Atreus Bulstrode
11.09.2023, 23:42  ✶  
Stanley, mój ty najdroższy, najbliższy memu sercu przyjacielu,

Wiedziałem po prostu, że jesteś zdolny, ale nie sądziłem, że aż tak. Mam zatem do ciebie kolejną, może i wielką, ale wciąż gorącą prośbę - nie powtarzaj nikomu tego co napisałeś Tośkowi. W ogóle nawet nie wspominaj o mnie i Longbottom w jednym zdaniu.

Morda w kubeł,
Atreus
hold me like a grudge
and what an ugly thing

Atreus Bulstrode
12.09.2023, 02:07  ✶  
Nie denerwuj mnie nawet, błagam.
Grożenie mojej reputacji to już cios poniżej pasa. A mi absolutnie nie jest na ten moment do śmiechu.

Zdrowia,
A.
Czarodziejska legenda
Wilderness is not a luxury but a necessity of the human spirit.
Czarodzieje dążą do zatarcia granicy pomiędzy jaźnią i resztą natury, wchodząc tym samym na wyższe poziomy świadomości. Część z nich korzysta do tego z grzybów, a część przeżywa głębokie poczucie spokoju i połączenia podczas religijnych obrzędów i rytuałów. Ostatecznie jednak ciężko opisać najgłębsze wewnętrzne doświadczenia i uznaje się, że każdy z czarodziejów odczuwa je na swój sposób. Zjawisko to nazywane jest eutierrią.

Eutierria
16.09.2023, 09:25  ✶  
Rachunek Sumienia - Przetasowanie kart

Z jakiegoś powodu to zawsze byli Szkoci. Gargulce z Edynburga to jedna z najpopularniejszych szkockich drużyn, reprezentująca samą stolicę. Skupiający rzeszę wiernych fanów zawodnicy od zawsze występowali w mieszanym składzie - mając tu na myśli nie tylko płeć i kolor skóry, ale również czystość krwi. Z biegiem czasu i zwiększającymi się napięciami, proporcje drużyny przechyliły się mocno na rzecz czarodziejów krwi brudnej, co trener (ku uciesze kibiców) komentował ciepłymi słowami. „Liczy się talent, nie pochodzenie” - ten cytat znalazł się na kolorowych transparentach trzymanych przez wesołych fanów zasiadających na trybunach.

Twoim zadaniem było tę radość wyplewić. Zasiać w nich strach, którego jeszcze nie poczuli, być może dlatego, że działania Lorda Voldemorta i jego popleczników skupione były w Anglii...

Przypisano ci dwójkę Naśladowców, z którymi miałeś wysadzić trybuny. Kolorowe transparenty miały spłonąć, kibice mieli próbować uciec przez zablokowane schody, mecz miał zostać przerwany, a wszystkie gazety i rozgłośnie radiowe miały napisać o Mrocznym Znaku unoszącym się nad zwłokami Kaidena McDonalda, lidera fanklubu drużyny, od lat znanego z działalności promugolskiej. Dotknij Mrocznego Znaku na swoim przedramieniu, a ten sam symbol zawiśnie na niebie. I nie daj się złapać. Mogłeś spodziewać się tam ochrony i szybkiej interwencji służb Ministerstwa. To zadanie wymagało planu, wymagało przemyślenia, a także szybkości i precyzji w działaniu. Nie chciałeś przecież poprowadzić tych dwójki ludzi na śmierć lub aresztowanie.

Dowolną ilość rozgrywek i listów w tej sprawie o objętości (łącznej) minimum jednej pełnej sesji, zbierz i zalinkuj w moim temacie konsultacji. Możesz rozegrać je z dowolnym graczem, czarodziejską legendą lub bardem. Wiadomość jest częścią wielowątkowego wydarzenia, jakim jest rachunek sumienia. Rozgrywki mają zawierać minimum jeden rzut kością na akcję.

there is mystery unfolding
broom broom
Throw me to the wolves and
I'll return leading the pack

Mavelle Bones
17.09.2023, 20:21  ✶  
28.05.1972
Smacznego!
Mam nadzieję, że z tym łatwiej będzie się myśleć nad sprawą.

M.Bones
Liścik był załączony do sterty muffinek; czuć było przyprawy, nie zabrakło też serowej posypki, ale środek, hmmm… Jakby czegoś brakowało.
Podobne wypieki otrzymało całkiem sporo osób z Brygady i paru aurorów.
hold me like a grudge
and what an ugly thing

Atreus Bulstrode
20.09.2023, 18:26  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.08.2024, 10:20 przez Atreus Bulstrode.)  
czerwiec 1972

Stanley,
Dostałem zaproszenia na pojedynek, więc przesyłam ci jedno. Wpisz tam sobie swoje imię i możesz wziąć ze sobą jakąś osobę towarzyszącą.

Pozdrawiam,
Atreus
hold me like a grudge
and what an ugly thing

Atreus Bulstrode
04.10.2023, 22:36  ✶  
27.06.1972

Stanleyu,
Początek lipca zapowiada się spokojnie, a przynajmniej taką mam nadzieję. Cokolwiek więc chodzi ci po głowie (tym bardziej jeśli chodzi o odkupienie win) nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć tak.

Pozdrawiam,
Atreus
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości

Strony (20): « Wstecz 1 2 3 4 5 … 20 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa