04.03.2025, 19:04 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.03.2025, 19:05 przez Stanley Andrew Borgin.)
Dżem doberek,
Wylosowało mi się pytanie z serii trudne i nie bardzo potrafię odpowiedzieć. Wspólna narada z koleżankami i kolegami - z naszej branży czystej krwi - nie przyniosła również odpowiedzi, więc pytam dla siebie i dla kolegi.
Czy jeżeli lokacja (tj. "Głębina" na Podziemnych Ścieżkach) jest na Podziemnych Ścieżkach i posiadam "Znajomość Półświatka II" to mam wpisać coś takiego:
czy może właśnie ujawniłem najtajniejsze dokumenty na świecie i zostanie za mną wysłana ogórkowa inkwizycja?
Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie
Wylosowało mi się pytanie z serii trudne i nie bardzo potrafię odpowiedzieć. Wspólna narada z koleżankami i kolegami - z naszej branży czystej krwi - nie przyniosła również odpowiedzi, więc pytam dla siebie i dla kolegi.
Czy jeżeli lokacja (tj. "Głębina" na Podziemnych Ścieżkach) jest na Podziemnych Ścieżkach i posiadam "Znajomość Półświatka II" to mam wpisać coś takiego:
Kod:
[b]Nazwa lokacji:[/b] lokal usługowo-przestępczo-gastronomiczny "Głębina"
[b]Kość lokacji:[/b] Zwolniona z rzutu (lokal znajduje się na Podziemnych Ścieżkach i postać posiada przewagę "Znajomość Półświatka II")czy może właśnie ujawniłem najtajniejsze dokumenty na świecie i zostanie za mną wysłana ogórkowa inkwizycja?
Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam serdecznie
"Riddikulus!"
- Danielle Longbottom na widok Stanleya Bo[r]gina
"Jestem dumna, że pomagałeś podczas zamachu."
- Stella Avery na wieści o udziale Stanley w walkach podczas Beltane 1972

![[Obrazek: klt4M5W.gif]](https://secretsoflondon.pl/imgproxy.php?id=klt4M5W.gif)