• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Brenna A. Longbottom

Brenna A. Longbottom
Holding The Grudge
do dilfs
not drugs
krew
genetyka
zawód
Wysoki na 183 centymetry wzrostu, umięśniony, chociaż nie tak wysportowany jak większość Aurorów. Ubiera się w mundur, który nosi dumnie, lub w proste, kolorowe koszule, marynarki i spodnie od garnituru. Błękitne oczy i ciepły uśmiech sprawiają, że jego spojrzenie stopiło już niejedno serce.

Orion Bulstrode
10.09.2023, 00:02  ✶  
23.05.72

Brenno,

jeśli mam takie szczęście, może sam powinienem zacząć je kolekcjonować? W razie czego zgłoszę się do Ciebie po jakieś porady dla początkującego.
Myślę, że im szybciej porozmawiamy, tym lepiej będzie dla naszych spraw. 25 wieczorem brzmi świetnie. Nie mogę się doczekać na nasze spotkanie. Widzę, że będzie o czym rozmawiać.

Pozdrawiam
Orion

23.05.72

Brenno,

zapomniałem spytać. Gdzie tak właściwie się spotkamy?

Pozdrawiam raz jeszcze
Orion

Drugi list dotarł do Ciebie jakieś 15 minut po pierwszym.
Kapryśny Dziedzic
"Have some fire. Be unstoppable. Be a force of nature. Be better than anyone here and don't give a damn about what anyone thinks."
—
krew
—
genetyka
—
zawód
Anthony jest wysokim i dobrze zbudowanym facetem, schludnym i przeważnie elegancko ubranym, zważywszy na swoją pozycję.. Ma burzę brązowych, niesfornych włosów - delikatnie kręconych i duże oczy. Gdy się uśmiecha, czasem pojawiają mu się dołeczki w polikach i ma ten charakterystyczny, zadziorny wyraz twarzy. Lubi nosić zegarki, na palcu ma sygnet rodowy. Jeśli nie korzysta z teleportacji, spotkać go można na motorze.

Anthony Ian Borgin
10.09.2023, 00:23  ✶  
Londyn, 26 Maja 1972

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Dbaj o siebie.

Do listu dołączone było fabrycznie zapakowane pudełko czekoladek o różnych nadzieniach, dwie czekoladowe żaby z edycji limitowanej i bukiet z 27 peoni w kolorze białym oraz błękitnym.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
– to have someone see you.
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
10.09.2023, 00:46  ✶  
25.05.1972

Wypraszam sobie, ale niczego nikomu nie sugerowałem, bo nie widzi mi się od ostatniego wyjca chwalić naszymi wspólnymi problemami.
Anthony'ego nawet ostatnio na oczy nie widziałem, nie wspominając już o wymianie listów, nawet jeśli chodzi o temat rytuałów Beltane. Może zwyczajnie ktoś ubzdurał sobie coś niepoprawnego jeszcze po święcie? Bo pragnę przypomnieć ci ten nieco żenujący moment, gdy nagle chciałem spędzić z tobą całą resztę swojego życia. To mogło być dość sugestywne.

PRZYSIĘGAM CI, ŻE JAK PÓJDZIESZ NA TEN PATROL TO TAM PÓJDĘ I CIĘ WŁASNORĘCZNIE WYNIOSĘ Z TEGO NOKTURNA.

Ps. Akurat w proponowanym przez ciebie scenariuszu, w którym byśmy ze sobą sypiali, nie przewidywałbym raczej prośby o ochronę. To raczej mijaloby się z celem.
Ps2. Nie bądź zła na Tośka, chłopak się stara.
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror
Stosunkowo wysoki mężczyzna, mierzący sobie 183 centymetry wzrostu. Posiada włosy barwy ciemnego blondu i jasne, błękitne oczy. Budowa jego ciała jest atletyczna, a na twarzy często widnieje lekki, szelmowski uśmieszek. Porusza się z nonszalancją i pewną niedbałością. Jest nienaturalnie zimny w dotyku.

Atreus Bulstrode
10.09.2023, 00:58  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.09.2023, 00:58 przez Atreus Bulstrode.)  
Podobno o plotkach w ostatniej kolejności dowiadują się sami zainteresowani, więc kto wie...

Najwyraźniej nie doceniasz też siły naszej przyjaźni, skoro uważasz że nikt by mi niczego na złość w tym stylu nie zrobił.

Ale niech będzie jak chcesz : )
Holding The Grudge
do dilfs
not drugs
krew
genetyka
zawód
Wysoki na 183 centymetry wzrostu, umięśniony, chociaż nie tak wysportowany jak większość Aurorów. Ubiera się w mundur, który nosi dumnie, lub w proste, kolorowe koszule, marynarki i spodnie od garnituru. Błękitne oczy i ciepły uśmiech sprawiają, że jego spojrzenie stopiło już niejedno serce.

Orion Bulstrode
10.09.2023, 01:10  ✶  
23.05.72

Brenno,

czy jakkolwiek broni mnie to, że właśnie poprosiłem Cię o pomoc? Mam nadzieję, że tak.

Zakaz akurat mnie nie dziwi. Powiem więcej, cieszę się, że go nałożyli. Zresztą, wątpię, żebym musiał Cię przekonywać do moich racji. Musimy rozwiązać ten problem, im szybciej, tym lepiej. Współpraca to doskonały pomysł. Miło mi też, że o mnie pomyślałaś.

Obie lokacje mi pasują, ale możemy się umówić w kawiarni przy Horyzontalnej. Przekaż sową, o której będziesz mogła się pojawić, będę czekał.

Orion
broom broom
Throw me to the wolves and
I'll return leading the pack
krew
genetyka
zawód

Mavelle Bones
10.09.2023, 10:52  ✶  
14.05.72

Promyczku, o czym nie wiem?

M.

Do wiadomości załączono liścik od Menodory.
broom broom
Throw me to the wolves and
I'll return leading the pack
krew
genetyka
zawód

Mavelle Bones
10.09.2023, 11:01  ✶  
Odpowiedź na tę wiadomość
25.05.72

Promyczku,

mówisz-masz.
Wystarczy, jak sobie ogarniesz dłuższe wolne popołudnie, zabiorę cię wtedy do... sama zobaczysz.
M.
Landrynka
She could make hell feel just like home.
sława
V
krew
półkrwi
genetyka
—
zawód
Cukierniczka/Twórczyni eliksirów i kadzideł
Można ją przeoczyć. Mierzy 152 centymetry wzrostu, waży niecałe pięćdziesiąt kilo. Spoglądając na nią z tyłu... można myśleć, że ma się do czynienia z dzieckiem. Buzię ma okrągłą, wiecznie uśmiechnięte usta często muśnięte błyszczykiem, bystre zielone oczy. Nos obsypany piegami, które latem zwracają na siebie uwagę. Włosy w kolorze słomy, opadają jej na ramiona, kiedy słońce intensywniej świeci pojawiają się na nich jasne pasemka. Ubiera się w kolorowe rzeczy, nie znosi nudy i szarości. Głos ma przyjemny dla ucha, melodyjny. Pachnie pączkami i domem.

Nora Figg
11.09.2023, 11:22  ✶  
Pączek przyleciał z paczką, niewielkim kartonem, który był podzielony na mniejsze segmenty, znajdowało się tam 20 fiolek z eliksirem wiggenowym, bardzo starannie opisane
Londyn 22.05.1972 poranek

Brenn,

Pierwsza tura za nami, tak jak się spodziewałam udało mi się zrobić dwadzieścia porcji. Uprzedziłam Pączka, żeby leciał ostrożnie, mam nadzieję, że nic nie stłukł po drodze.

Ściskam,
Nora
hold me like a grudge
and what an ugly thing
sława
V
krew
czysta
genetyka
aurowidz
zawód
auror

Atreus Bulstrode
11.09.2023, 23:29  ✶  
06.05.1972, Londyn
Longbottom,
Czy ustalono coś związanego z pojmanym przez nas śmierciożercą, albo wyciągnięto (wyciągnęłaś?) coś z jego różdżki?
Bulstrode

Ashling Greyback
12.09.2023, 15:15  ✶  
Londyn 27.05.1972

Brenno,

tobie najbardziej mogę zaufać jeżeli chodzi miejsce które by było bezpieczne w Dolinie Godryka. Nie chcę nic omawiać listownie, więc gdybyś mogła spotkać mnie na tej pomarańczowej ławce w Dolinie, tej na samym skraju wielkich drzew.

Gdybyś nie mogła się zjawić, rozumiem,

Ashling G.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Strony (43): « Wstecz 1 … 10 11 12 13 14 … 43 Dalej »

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa