07.11.2023, 09:06 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2024, 12:25 przez Tristan Ward.)
![[Obrazek: 2UqGwF1.png]](https://i.imgur.com/2UqGwF1.png)
Zoilus
Kod:
[koperta]
[align=right]Londyn 13 xxx 1972r.[/align]
xx,
x
[align=right]xx,[/align]
[podpis="xx"][/koperta]
Wysoki brunet, mierzący 193 cm o zielonych oczach. Ubierający się jak zwyczajni mugole, nie rzucając się w oczy. Szczupły, z dobrze zbudowaną sylwetką.
07.11.2023, 09:06 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2024, 12:25 przez Tristan Ward.)
![]() ZoilusKod: [koperta] Rude proste włosy, obcięte za ramiona, rozwiane. Piegowaty nos. Niebieskie oczy. Drobna, raczej szczupła, wiecznie roześmiana, rozgadana. Niska, mierząca zaledwie 160 cm wzrostu.
09.12.2023, 23:48 ✶
Londyn 22.06.1972
Tristanie, myślałam trochę o naszej ostatniej rozmowie. Mam plan, tylko nie pytaj jaki, bo odpowiem że sprytny i i tak Ci nic nie powiem. Wyślij mi kiedy masz dni wolne, najlepiej dwa z rzędu, o ile u Ciebie to w ogóle możliwe. Poczekam ile będzie trzeba. Ściskam,
Olivia Rude proste włosy, obcięte za ramiona, rozwiane. Piegowaty nos. Niebieskie oczy. Drobna, raczej szczupła, wiecznie roześmiana, rozgadana. Niska, mierząca zaledwie 160 cm wzrostu.
10.12.2023, 00:13 ✶
Londyn 23.06.1972
Będzie cudownie, zaufaj mi. Przyjdź po mnie 1 lipca z samego rana, przed świtem. 2 muszę być z powrotem w Londynie, jakoś koło południa, ale to i tak się doskonale składa, zdążymy obrócić tam i z powrotem i przed południem będziemy w Londynie. PS weź może jakieś kalosze do plecaka i koc. PS 2 weź plecak i ubrania na zmianę. I garnitur przy okazji. Nie pytaj. Olivia Prędzej ją usłyszysz niż dostrzeżesz. Jej przybycie zwiastuje stukot obcasów i szelest ciągnącej się po posadzce szaty. Ma 149 cm wzrostu (już w kilkucentymetrowych szpilkach - bez nich: +/- 144 cm!), ile waży to jej słodka tajemnica.
Włosy ciemnobrązowe, po rozpuszczeniu sięgające jej do pasa. Ma trudne do ujarzmienia loki. Oczy w nienaturalnym, kobaltowym kolorze.
Urodę ma bardzo klasyczną, pachnie drogimi perfumami o zapachu jaśminu. Nie wygląda jakby ubierała się w sekcji dziecięcej u Madame Malkin. Jej ubrania są dopasowane, pasują zazwyczaj do okazji i miejsca. Jeśli jakimś cudem nosi szaty z krótkim rękawem na wewnętrznej stronie jej lewego ramienia można zobaczyć mały magiczny tatuaż przedstawiający koronę. Zapytana o to macha ręką tłumacząc "ot błędy młodości"
Ułożona, kulturalna, chociaż pierwsza dzień dobry na ulicy nie powie.
14.08.2024, 07:36 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.08.2024, 07:37 przez Lorien Mulciber.)
List przyszedł z samego rana, przyniesiony przez Paula, który nie wydawał się szczególnie zadowolony z faktu, że od rana musi pracować. W eleganckiej kopercie, sygnowany prywatną pieczęcią pani Mulciber.
Londyn, 02.08.1972
Tristanie, Mam nadzieję, że mimo wczorajszego przykrego zdarzenia Lammas upłynęło Ci spokojnie. Niestety odciągnięto mnie wyjątkowo nie w porę i zauważyłam, że omyłkowo zabrałam jeden z mierzonych pierścionków. Wybacz, nie zdążyłam go zdjąć w całym chaosie. Uświadomiłam to sobie dopiero późnym wieczorem i nie chciałam Cię niepokoić po pełnym pracy dniu. Załączam czek na kwotę pierścionka jak i coś co (jak dobrze rozumiem) mugole określają słowem “na-piwek” (Czy napoje wyskokowe są wśród nich jakąś nową ustandaryzowaną jednostką miary?) Mam nadzieję, że wystarczy na pokrycie szkód, które niewątpliwie poniosło Twoje stoisko. Nie krępuj się go zrealizować. Przykro mi, że nie mogłam bardziej pomóc. Oczywiście poruszę kwestię bezpieczeństwa i ochrony wystawców na przyszłych sabatach, gdy tylko będę mieć okazję porozmawiać z Harper Moody. Wierzę, że nie musiało do tego dojść, gdybyśmy mieli odpowiedniejsze zabezpieczenia. Jeżeli chcesz wystąpić z oskarżeniem wobec tej kobiety - masz we mnie świadka zdarzenia; Jako prawnik radzę Ci jednak (ze względu na wyjątkowo aktywny udział w całej sprawie towarzyszącej Ci na stoisku partnerki biznesowej) pozwolić sprawie ucichnąć. Może ewentualnie porozmawiać z odpowiednimi ludźmi w sprawie patentu na wyroby. Z serdecznymi pozdrowieniami,
Lorien M. |
|