harpy hare, where have you buried all your children?
Podobnie jak siostry i matkę, cechują ją ciemne oczy, ciemne włosy oraz azjatycka uroda. Mierzy 168 centymetrów (które często zawyża, nosząc buty na wysokim obcasie) i jest dość szczupła; jeżeli ktoś ma szczęście zobaczyć ją bez ubrania, to bez trudu dostrzeże rysujące się gdzieniegdzie mięśnie. Skośne oczy spoglądają zwykle na innych ciekawskim spojrzeniem; zmienia się to jednak w chłód, gdy dostrzeże mężczyznę. Ubiera się tak, jak w danym dniu się jej uwidzi; nieodłączną częścią jej garderoby są jednak dwie skrajności; ubiory z kwiecistymi wzorami, te eleganckie lub stroje poplamione farbą. Właśnie to ona często przyozdabia też twarz oraz dłonie kobiety.
It's all in my head now,
I think I might go insane.
Normalnie skóra zdjęta z ojca!
177 cm wzrostu, waży koło 70 kg. Szczupły młodzieniec, chodzi wyprostowany emanując pewnością siebie. Ma wyjątkowo jasne włosy, które od razu zdradzają jego pochodzenie od Malfoyów. Oczy jasne w szarym odcieniu.
Można odnieść wrażenie, że jest wiecznie z czegoś niezadowolony, ale wrażenie to umyka, gdy otwiera usta - charyzmatyczny chłopiec z łagodnym, może nieco chrapliwym głosem.
Moira,
Pamiętasz jak ci mówiłem, że pogadam o tej sprawie z ziomkiem? No to się okazało, że on co prawda nie wie. Ale ten ziomek zna innego ziomka, który ma obczaj siostrę. I siostra tego typa robi u McKinnonów. I ogólnie to jakiś czas temu miała takiego zajebiście lojalnego klienta, który podobno przestał nagle do niej przychodzić. I ta laska powiedziała, że ten gość jej kiedyś mówił, że ma miejscówkę, gdzieś całkiem niedaleko Palarni. Jakie są szansę, że odwiedzasz jedną dziwkę od miesięcy i nagle zmieniasz zdanie? Co? Do kowenu poszedł czy ki chuj? Ja ci mówię, że może być tak, że typ albo spieprzył na dobre albo mu ktoś pomógł.
I teraz obczaj, że siostra kumpla mojego ziomka dała mu namiary na tą miejscówkę. A ten dał mi. Chcesz ją obczaić? Jak tak spotkamy się pod Palarnią. Daj mi tylko znać o której ci pasuje.
B.M.
Ps. Pod Muzeum Brytyjskim sprzedawali dzisiaj pocztówki z kotami. Reprodukcje mugolskich obrazów i w ogóle. Ukradłem Kupiłem Ci jedną. To ty.
Do listu dołączona była też pocztówka, o której Malfoy wspomniał.