17.05.2024, 13:34 ✶
!miesiącmiłości
Wygląda jak aniołek. Jasnowłosy, wysoki (180cm), niezdrowo chudy blondyn o nieludzko niebieskich jak morze oczach. Zadbany, uczesany, elegancko ubrany i z uśmiechem firmowym numer sześć na ustach. Na prawym uchu nosi jeden kolczyk z perłą.
Los musi się dopełnić, nie można go zmienić ani uniknąć, choćby prowadził w przepaść. Los objawia nam swoje życzenia, ale na swój sposób. Los to spełnione urojenie. Los staje się sprawą ludzką i określaną przez ludzi.
17.05.2024, 13:34 ✶
Wylosowałeś... dzieło sztuki! Twoim zadaniem jest napisać fabularny post, który jest nim inspirowany.
![]() „Mural”, Banksy Średniego wzrostu czarodziej (176cm), ubrany w modne szaty, szpakowate loki sięgają mu za ucho, a na twarzy nosi dość długi zarost, broda jest w wielu miejscach siwa. Emanuje od niego bardzo niespokojna energia.
18.05.2024, 15:32 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.03.2025, 10:32 przez Mirabella Plunkett.)
Postacie biorące udział: Morpheus Longbottom, Guinevere McGonagall
Treść wybranej wskazówki: Myślałam, że jesteś moją bajką, snem na jawie, życzeniem do gwiazdy, które się spełni. Zrealizowane prompty i sposób, w jakie je zrealizowano:
adnotacja moderatora
@Morpheus Longbottom Dajcie mi znać czy scenariusz jest rozgrywany i czy sesja będzie kontynuowana. ![]() adnotacja moderatora
Odznaka przyznana Los musi się dopełnić, nie można go zmienić ani uniknąć, choćby prowadził w przepaść. Los objawia nam swoje życzenia, ale na swój sposób. Los to spełnione urojenie. Los staje się sprawą ludzką i określaną przez ludzi.
18.05.2024, 15:32 ✶
High School MusicalMyślałam, że jesteś moją bajką, snem na jawie, życzeniem do gwiazdy, które się spełni.
Ogólnym zadaniem jest wybranie się z drugą postacią na randkę. Niestety, jak to na SoLu bywa, nie wszystko idzie po waszej myśli... Scena: Hogsmeade Prompty: nieporozumienie, szkolne wspomnienie, sport, taniec, złośliwe bliźniaki Specjalne wyzwania sesji (dodatkowo punktowane przez mistrza gry): ✶ Postacie piją coś, co sprawia, że przez kolejne trzy tury pięknie śpiewają, zamiast mówić i są bardzo skłonne śpiewać o swoich uczuciach. Co gorsza ludzie przy sąsiednich stolikach też wypili chyba to samo - i zaczynają robić za chórek...? ✶ W wypowiedziach postaci w formie niezmienionej zostaną użyte dwa z dobranych przez mistrza cytatów: 1) Sny są przeznaczone dla tych, którzy śpią. 2) Pozwól, by prowadziła cię muzyka. 3) Wyparuj, wysoka osobo! 4) Nie mogę oderwać od ciebie wzroku. Jasne jak zboże włosy, jasnobłękitne oczy. 183 cm wzrostu, szczupła ale dobrze zbudowana sylwetka. Ubiera się prosto, choć jego rysy zdradzają arystokratyczne pochodzenie. Ma spracowane ręce i co najmniej kilkudniowy zarost.
18.05.2024, 21:26 ✶
!miesiącmiłości
Los musi się dopełnić, nie można go zmienić ani uniknąć, choćby prowadził w przepaść. Los objawia nam swoje życzenia, ale na swój sposób. Los to spełnione urojenie. Los staje się sprawą ludzką i określaną przez ludzi.
18.05.2024, 21:26 ✶
Wylosowałeś... dzieło sztuki! Twoim zadaniem jest napisać fabularny post, który jest nim inspirowany.
![]() „Mural”, Banksy Wysoki, dwumetrowy koleś z nieco przekrzywionym nosem to ja. Z reguły się garbię, bo niskie sufity i przejścia pokonują mnie. Niby normalnie chodzę ubrany, ale lubię mieć ostre żelastwo przy sobie. Poza tym moje ciało znaczą mniejsze i większe blizny, ale nic nadzwyczajnego. I to musiałbym się rozebrać, a rzadko chodzę nagi, a jak już to głównie przy żonie.
18.05.2024, 23:55 ✶
![]() „Untitled (Watering Flowers)”, Wang Xingwei zdezorientowane spojrzenie; ciemnobrązowe oczy; ciemnobrązowe włosy w wiecznym nieładzie; cienkie usta; przeciętny wzrost 174 cm; dobrze zbudowany, jednak wynika to raczej z diety i ciągłego latania z jednego zakątka szpitala św. Munga w drugi niźli intensywnym ćwiczeniom fizycznym; wada wymowy (jąkanie się) objawiające się w sytuacjach stresowych
19.05.2024, 00:13 ✶
!miesiącmiłości
19.05.2024, 00:13 ✶
![]() „Kochankowie”, René Magritte |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Podsumowanie aktywności:
Winifred Cresswell (1), Camille Delacour (91), Eutierria (1331), Alastor Moody (19), Vakel Dolohov (5), Mavelle Bones (5), Eunice Malfoy (31), Viorica Zamfir (1), Eden Lestrange (36), Brenna Longbottom (5), Erik Longbottom (222), Geraldine Yaxley (147), Elliott Malfoy (46), Atreus Bulstrode (172), Thomas Hardwick (1), Cedric Lupin (1), Maeve Chang (1), Perseus Black (12), Nora Figg (121), Florence Bulstrode (1), The Tempest (2), Heather Wood (15), Ariel (2), Loretta Lestrange (7), Giovanni Urquart (14), Ula Brzęczyszczykiewicz (9), Philip Nott (596), Patrick Steward (246), Stella Avery (38), Cameron Lupin (400), Darcy Lockhart (1), Samuel Carrow (19), Lyssa Dolohov (27), Lycoris Black (1), Peregrinus Trelawney (2), Victoria Lestrange (253), Sauriel Rookwood (2), Pan Losu (10844), Avelina Paxton (1), Cathal Shafiq (10), Stanley Andrew Borgin (19), Severine Crouch (1), Effimery Trelawney (1), Bertie Bott (1), Hjalmar Nordgersim (34), The Edge (13), Bellatrix Black (2), Peppa Potter (1), Laurence Selwyn (1), Leo O'Dwyer (56), Laurent Prewett (581), Guinevere McGonagall (259), Imogen Rookwood (36), Lorraine Malfoy (89), Septima Ollivander (34), Leviathan Rowle (40), Diana Mulciber (61), Leon Bletchley (2), Olivia Quirke (155), The Overseer (8), Alexander Mulciber (46), Vincent Prewett (3), Ambrosia McKinnon (44), Cain Bletchley (36), Persephona Degenhardt (1), Hades McKinnon (11), The Beast (1), Umbriel Degenhardt (10), The Lightbringer (38), Thomas Figg (13), Felix Bell (39), Astaroth Yaxley (43), Morpheus Longbottom (418), Anastazja Dolohov-Burke (9), Rose Pearl (1), Neil Enfer (17), Renigald Malfoy (409), Samuel McGonagall (282), Dægberht Flint (25), Millie Moody (174), Isaac Bagshot (6), Asena Greyback (1), Anthony Shafiq (338), Sophie Mulciber (1), Basilius Prewett (1), Jonathan Selwyn (272), Charles Mulciber (1), Woody Tarpaulin (1), Charlotte Kelly (1), Jagoda Brodzki (1), Rita Kelly (1), Quintessa Longbottom (1), Daphne Lestrange (1)
|