02.12.2024, 22:41 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2024, 22:42 przez Jolene Bletchley.)
![[Obrazek: u7jnLDz.jpeg]](https://i.imgur.com/u7jnLDz.jpeg)
171 cm wzrostu, truskawkowe blond włosy, niebieskie oczy. Schludnie ubrana. Jej głos jest wysoki, ale przyjemny dla ucha.
02.12.2024, 22:41 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.12.2024, 22:42 przez Jolene Bletchley.)
![]() Ta dziwna pannica, która zawsze nawijała o latających gadach; rude loki, ciemne i bystre oczy. Mierzy 168 cm i zawsze nosi materiałową rękawiczkę na prawej dłoni.
03.12.2024, 00:20 ✶
Wredny kruk przyleciał o 21 : 37, trzymając w dziobie i pazurach zwinięty list oraz książkę pod tytułem ,,Smocze przeznaczenie: w objęciach płomienia” zapakowaną w papierowe opakowanie. Ktoś zbytnio nie zwracał uwagi na delikatność przesyłki.
Londyn, 2.09.1972 r.
Droga Pani Bletchley, Widziała Pani kiedyś smoka? Niech to zostanie między nami (zdecydowanie proszę nie wspominać o tym Alice, urwie mi głowę), ale muszę podzielić się z Panią pewnym tytułem. Wracając szybko do mojego pytania: nie takiego w rezerwacie czy w książkach naukowych, bo mam mam na myśli takiego, który… Jest charyzmatyczny, trochę arogancki, ale na swój sposób ujmujący? Przyznaję się bez bicia, że nie mogłam się oderwać. Jestem pewna, że doceni Pani zarówno fabułę, jak i osobliwy urok tej pozycji. Z gorącymi całusami i cichą solidarnością miłośniczek tego gatunku,
Mona Rowle (ta ruda) Ta dziwna pannica, która zawsze nawijała o latających gadach; rude loki, ciemne i bystre oczy. Mierzy 168 cm i zawsze nosi materiałową rękawiczkę na prawej dłoni.
10.03.2025, 15:22 ✶
Krótki list kruk przyniósł 5 września 1972.
Droga Pani Bletchley, MIAŁA PANI NIC NIE MÓWIĆ. Zdrada w biały dzień. |
|