• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Wendelina - sowa Bellatrix Black

Wendelina - sowa Bellatrix Black
Czarny Kot
Let me check my
-Giveashitometer-.
Nope, nothing.
krew
genetyka
zawód
Wysoki, dobrze zbudowany, z mięśniami rysującymi się pod niezdrowo białą skórą z fioletowymi żyłami. Czarne, krótsze włosy roztrzepane w nieładzie, z opadającymi na oczy kosmykami. Czarne oczy - jak sama noc. Śmiertelna bladość skóry wpadająca w szarość, fioletowe żyły. Czarna skóra, czarne spodnie, czarna dusza, czarne życie.

Sauriel Rookwood
11.08.2024, 12:11  ✶  
jutro w naszym miejscu schadzek w Little Hangleton? jeśli nie - podaj pasującą ci datę

Czarny Kot

[Obrazek: klt4M5W.gif]
Pijak przy trzepaku czknął, równo z wybiciem północy. Zogniskował z trudem wzrok na przyglądającym mu się uważnie piwnicznym kocurze.
- Kisssi... kisssi - zabełkotał. - Ciiicha noooc... Powiesz coś, koteczku, luzkim goosem?
- Spierdalaj. - odparł beznamiętnie Kocur i oddalił się z godnością.
Lord Voldemort
There is no good and evil. There is only power, and those too weak to seek it.
krew
genetyka
zawód
Swąd czarnej magii aż gryzie w gardło. Obecność tego czarnoksiężnika wzbudza niepokój nawet w najsilniejszych czarodziejach.

Czarny Pan
09.02.2025, 21:39  ✶  
Ósmego września w godzinach wieczornych zapłonął twój Mroczny Znak. Lord Voldemort nie zniesie sprzeciwu - będziesz musiał stawić się w miejscu, które zostanie zdefiniowane przez Spaloną Noc. Obserwuj Szpaltę i nie planuj w tej dacie żadnych innych wątków. Poznajesz to wydarzenie pod nazwą operacji Emberfall, przed wezwaniem nie otrzymujesz o niej żadnych informacji - jest dla ciebie wielkim zaskoczeniem.
Czarodziej
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
projektant mody
Twarz o ostrych rysach, jasne włosy, jasne oczy, 190 cm wzrostu, sylwetka kogoś, kto wprawdzie nie jest wojownikiem, ale komu wyraźnie zależy na tym, aby dobrze się prezentować, więc czasem trochę ćwiczy. Zawsze dobrze ubrany - oczywiście wyłącznie w ubrania z Domu Mody

Christopher Rosier
20.10.2025, 12:41  ✶  
20.09.72

Bellissima,

moje mieszkanie ucierpiało niestety w pożarach, a wraz z nim wiele projektów, ale pracownia w Domu Mody Rosierów ocalała. Dzięki temu mogłem dokończyć ten projekt - pomyślałem, że będziesz potrzebowała nowej sukni na Mabon.

Christopher

Liścik dołączono do paczki zawierającej czarną suknię, zdobioną przy rękawach, dekolcie i brzegach we wzór szkarłatnych liści.
Czarodziej
sława
V
krew
czysta
genetyka
—
zawód
projektant mody
Twarz o ostrych rysach, jasne włosy, jasne oczy, 190 cm wzrostu, sylwetka kogoś, kto wprawdzie nie jest wojownikiem, ale komu wyraźnie zależy na tym, aby dobrze się prezentować, więc czasem trochę ćwiczy. Zawsze dobrze ubrany - oczywiście wyłącznie w ubrania z Domu Mody

Christopher Rosier
26.11.2025, 12:38  ✶  
30.09.72
Bellisima,

mam nadzieję, że nie złamiesz mi serca i na balu Lestrangów pojawisz się w mojej sukni (i że ta, którą posłałem na Mabon, znalazła Twoje uznanie). Skandalicznie późno rozesłano te zaproszenia, ale na całe szczęście nad projektami na sezon jesień - zima dla Ciebie pracowałem już wcześniej. Proszę, powiedz, że kolejna będzie potrzebna Ci dopiero na Yule - nie cierpię pracować w takim pośpiechu, a choć mam zaledwie kilku stałych klientów, niektórzy utracili garderoby.

Christopher

Liścik dołączono do paczki zawierającą nową kreację.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

Strony (3): « Wstecz 1 2 3

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa