• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
« Wstecz 1 2 3 4 5 6 Dalej »
Poczta Vienne

Poczta Vienne
Butterfly effect
kiedyś byłam różą, dzisiaj jestem ćmą
sława
V
krew
czysta
genetyka
jasnowidz
zawód
wróżbitka, medium
Wyjątkowo niekształtna, koścista sylwetka; więcej kantów niż zaokrągleń - nieporadne kończyny, chyży wzrost, osiągający miarę 177 centymetrów; ostro zarysowana szczęka, głęboko osadzone, błękitne, wielkie oczy i zaciskające się w ciasną linię, pełne usta; ciemnobrązowe włosy opadające kaskadami na ramiona. Nosi się po męsku; szerokie koszule, zakrywające solidną niedowagę, czarne spodnie, niewysokie obcasy. Jej aura jest intensywnie żółta, przeplatana czarnymi nićmi.

Vienne Avery
02.12.2025, 16:11  ✶  
Sowa jaka jest każdy widzi.
Sztafaż
—
krew
czysta
genetyka
—
zawód

Cedric Avery
02.12.2025, 16:22  ✶  
30.09.1972

Masz rację, granie z jasnowidzem w karty to jak wejście na bokserski ring ze złamanymi rękami. Niech Ci będzie, chociaż podtrzymuję, że używanie tego typu daru było jawnym i bezczelnym oszustwem.

PS Jeżeli chcesz mnie zobaczyć w sukience, to musisz przygotować potężne ilości alkoholu. Myślisz, że Lestrange będą mieli dużo ognistej? Można zawsze zwinąć kilka butelek i ukryć się pod stołem. Wiesz, że nienawidzę takich spędów, więc DOCEŃ że nie łamię sobie celowo nogi, żeby tam nie pójść. A miałem ochotę, gdy tylko dostałem zaproszenie.

Cedric
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa