04.04.2024, 22:57 ✶
Departament Skarbu znajduje się na 1. piętrze. Na tym samym piętrze jest też siedziba Ministra i personelu mu podlegającego.
Cytat:Rzemiosło (stwórz coś trwałego) określa zdolności manualne czarodzieja, które pozwalają na wytwarzanie przedmiotów. Rzemieślnicy to wszyscy różdżkarze, malarze, krawcowe i inni twórcy, wykorzystujący swoją wiedzę i umiejętności do tworzenia sztuki lub przedmiotów użytkowych.
Cytat:Czy jest możliwość, żeby postać wydawała anonimowo mini gazetę, komentującą wydarzenia magicznego świata Anglii?
Cytat:1.Czy jest możliwość, żeby postać wydawała anonimowo mini leaflet/ulotkę, komentującą wydarzenia magicznego świata Anglii. Coś propagandowego. Jedna lub dwie strony.
2. Czy mogę przeprowadzać wywiady z postaciami do Horyzontów Zaklęć?

Cytat:Pytanko z serii głupich, jeśli zniknie mi gracz drugoplanowy grający moim kotem, to czy mogę wrzucić kota do obiegu i poszukać sobie zasętpstwa na tą samą postać? (oficjalnie, nie wiem, czy graczka wróci, a muszę pomyśleć nad alternatywą) bardzo bym nie chciała zabijać kolejnego koteczka.
W pierwszej kolejności zachęcamy do skontaktowania się z graczką jeśli masz taką możliwość, żeby uniknąć zamieszania, jeśli wróci