11.09.2024, 09:43 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.09.2024, 09:46 przez Morpheus Longbottom.)
Kto sprawuje władzę administracyjną w Dolinie Godryka, chodzi mi o rolę sołtysa czy burmistrza zarówno dla mugoli, jak i czarodziejów. Czy jest jakiś kościół mugolski? Czy władza administracyjna ma świadomość obecności czarodziejów? Mają swoją wtykę? Jeśli tak, to czy wniosek o akcję społeczną należy wysłać do MG czy do Barda? Konkretnie chodzi mi o zrobienie dla całej ludności Doliny Godryka akcji charytatywnej/konkursu, chciałabym uzyskać formalną zgodę od administracji lokalnej i rozwiesić ogloszenia o takowej w formie fabularnej, a też nie chcę pisać wniosku jakby się okazało, że sołtysem jest mój stary xDD
Szybki edit
Czy jeśli mam czasozmieniacz, to mogę zrobić tak, że jak Brenna zaśnie to ją przeniose w czasie 8h żeby odespala i obudziła się faktycznie po 15 minutach drzemki, a dla jej organizmu 8h snu?
Szybki edit
Czy jeśli mam czasozmieniacz, to mogę zrobić tak, że jak Brenna zaśnie to ją przeniose w czasie 8h żeby odespala i obudziła się faktycznie po 15 minutach drzemki, a dla jej organizmu 8h snu?