• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Sowia Poczta v
1 2 3 4 5 6 Dalej »
Arne - kaczka Urd

Arne - kaczka Urd
big sis
sława
I
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
egzorcystka
170 cm, 80 kg, dobrze zbudowana, świadoma walorów własnego ciała, szeroko uśmiechnięta blondynka o niebieskich oczach przetkanych morską zielenią. Ma niski, przyjemny głos, mówi zwykle cicho, by maksymalnie skupić na sobie uwagę odbiorcy.

Urd Nordgesim
26.09.2025, 12:04  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.09.2025, 12:05 przez Urd Nordgesim.)  
kaczka Arne
posłaniec Urd Nordgesim
Każdy egzorcysta wie, że słowa mają moc, a imiona w szczególności. Może Urd zapomniała wiele z lekcji opieki nad magicznymi zwierzętami, ale imię tej wścibskiej i krwiożerczej kaczki nie jest przypadkowe. Owszem, bardzo złośliwe, ale celowe.
Czarodziej
sława
IV
krew
czysta
genetyka
—
zawód
Skup, sprzedaż, pośrednictwo.
Wysoka na 175cm i szczupła kobieta o długich blond włosach luźno okalających nieco podłużną twarz o chłodnej cerze, błękitnych oczach i rubinowych ustach. Ubrana zazwyczaj schludnie i klasycznie w długą spódnicę i pasującą koszulę, którą okrywa tradycyjną szatą. Całość najczęściej w barwach czerni i zieleni z deseniami czerwieni i fioletu oraz kontrastującym eleganckim dodatkiem. Jej uroda idealnie współgra z melodyjnym głosem, bezbłędną dykcją oraz naturalną gracją ruchów. Niezależenie od miejsca i sytuacji sprawia wrażenie jakby zawsze była właściwą osobą we właściwym miejscu.

Ceolsige Burke
06.12.2025, 21:08  ✶  
Mała roztrzepana płomykówka nadleciała chaotycznym lotem ledwo po śniadaniu. Wyglądała jakby w panice czegoś szukała zanim zostawiła paczkę owiniętą w butelkowozielony papier z zatkniętą niewielką kopertą.

06.10.72

Nie upiekłam się. Na bal skusiło mnie interesujące towarzystwo księżyca i rada jestem, że uległam pokusie widząc jakie niespodziewane fanty będzie tam można odkryć. Nie pomylisz się spoglądając w mą twarz. Liczę, że brąz tropików jeszcze na tobie lśni i będą pasować.

Wewnątrz paczki znajdowała się mała szkatułka. W niej schowane były dwa niewielkie, srebrne kolczyki z opalem o błękitno-zielonej opalescencji.
Pani Jeziora
the homosexual urge to disappear at sea
sława
III
krew
czysta
genetyka
selkie
zawód
przedszkolanka & barmanka
165 cm / brązowe włosy / zielono-niebieskie oczy

Brynja Nordgesim
07.03.2026, 21:16  ✶  
Pod sam koniec października do Urd zawitała niewielka sówka. W dziobie trzymała drobny pakunek owinięty w kawałek płótna. W środku znajdowała się cienka bransoletka spleciona z jasnej nici, na której nawleczono rząd drobnych, mlecznych muszelek.

i wish you a kinder sea
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa