19.12.2025, 20:26 ✶
11.09
Grin! Wiem, że kurwa żyjesz więc nie pisałam wcześniej ale słuchaj jest sprawa. Nasza z Matki łaski kuzynka Cassandra nie ma gdzie mieszkać właśnie się dowiedziałam w sensie wczoraj ale zapomniałam napisać od razu znaczy pisałam ale zapomniałam wysłać słuchaj nie ważne. Co jest ważne: zostało tylko krzesło. Ja u siebie mam full, a do Szeptuchy jej nie wyślemy przecież (pamiętasz kurwa, że mieliśmy do niej iść? Ciekawe czy by nam powiedziała że się wszystko sfajczy jebaniutka). W ogóle jeszcze Cass ma urodziny w tym miesiącu i przechujowo, cały spiryt poszedł na rannych, ale coś się skołuje myślę dla tej biedaczki. Daj znać czy mogę na Ciebie liczyć, nie wiem jak stoisz z sytuacją mieszkaniową, no nie chcę Vakelowi wciskać aurorki w gardło, ale może u Ciebie...? Jak nie to poszukam dalej. W sumie mój były może mieć też opcje, ale sam rozumiesz, że nie chce spalić hehe przysługi u byłego. To nigdy nie kończy się dobrze.
Jeśli czegoś potrzebujesz to dawaj znać, będę skakać po mieście w najbliższym czasie, w ramach swojego urlopu.
M.
ps. Mówiłam Ci już jak zajebiście, że przeżyłeś?
Jeśli czegoś potrzebujesz to dawaj znać, będę skakać po mieście w najbliższym czasie, w ramach swojego urlopu.
M.
ps. Mówiłam Ci już jak zajebiście, że przeżyłeś?

korzystanie z bibliotek