30.10.2023, 02:18 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16.11.2023, 22:25 przez Rowena Ravenclaw.)
Mam nadzieję, że się pani sprawdzająca uśmieje. XD
Podstawa rozliczenia:
1. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
2. Pierwsza pełna sesja: link
3. Druga pełna sesja: link
4. Trzecia pełna sesja: link
5. Linki do postów w osi czasu: kalendarz, kwartał wiosenny
Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: niby był na tym Beltane, ale wszyscy teraz plotkują o ludziach lodu, a on się zaszył w Dolinie z chorą siostrą i ma to w d... wydaje mi się, że IV poziom to jeszcze nie jest. mimo wysokiego seksapilu jedyna plotka, jaka mnie dotknęła to ta o doprowadzeniu do płaczu córki Dolohova, ale niestety nikt mnie nie wymienił z imienia...
3. Nowy opis rozpoznawalności: III | Alastor nie należy do osób popularnych i wychodzi z założenia, że to dobrze - przy wykonywaniu takiego zawodu sława nie powinna cię wyprzedzać. Posiada grono stałych znajomych, jest też stałym klientem kilku miejsc. Można kojarzyć go z pracy lub szkoły, być może listów gończych Śmierciożerców, ale na pewno nie z okładek gazet. W ostatnim czasie mogło być o nim głośniej przez ochranianie sabatu Beltane (porażka), a później przez branie udziału w akcji ratunkowej (po tej porażce). Znajomi, współpracownicy i członkowie Zakonu mogą kojarzyć, że siostra Moody'ego znajduje się aktualnie w Lecznicy Dusz.
Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: z ręką na sercu - typ się mocno tej jedynki trzyma
Zmiany w statystykach:
1. dodanie kropki w translokacji - bił się w tym kwartale używając tej dziedziny magii, dodatkowo ciągle ćwiczy, aż głupio mieć to na poziomie absolwenta Hogu jak się przeszło kurs aurorski (100)
2. dodanie kropki w UWAGA charyzmie - bo się w nim obudził żartowniś i flirciarz, o wiele bardziej niż wypada (100)
Zmiany w przewagach i zawadach: -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
Zmiany w lokacjach: -
Zamieszkanie: Londyn, Charing Cross Road
Znaki szczególne: Bardzo wysoki, brakuje mu kilku zębów. Po jego nosie widać, że był kiedyś złamany.
Aktualizacja treści karty: -
Nowe wskazówki dla mistrzów: Biorę wszystko na klatę.
Podstawa rozliczenia:
1. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
2. Pierwsza pełna sesja: link
3. Druga pełna sesja: link
4. Trzecia pełna sesja: link
5. Linki do postów w osi czasu: kalendarz, kwartał wiosenny
Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: niby był na tym Beltane, ale wszyscy teraz plotkują o ludziach lodu, a on się zaszył w Dolinie z chorą siostrą i ma to w d... wydaje mi się, że IV poziom to jeszcze nie jest. mimo wysokiego seksapilu jedyna plotka, jaka mnie dotknęła to ta o doprowadzeniu do płaczu córki Dolohova, ale niestety nikt mnie nie wymienił z imienia...
3. Nowy opis rozpoznawalności: III | Alastor nie należy do osób popularnych i wychodzi z założenia, że to dobrze - przy wykonywaniu takiego zawodu sława nie powinna cię wyprzedzać. Posiada grono stałych znajomych, jest też stałym klientem kilku miejsc. Można kojarzyć go z pracy lub szkoły, być może listów gończych Śmierciożerców, ale na pewno nie z okładek gazet. W ostatnim czasie mogło być o nim głośniej przez ochranianie sabatu Beltane (porażka), a później przez branie udziału w akcji ratunkowej (po tej porażce). Znajomi, współpracownicy i członkowie Zakonu mogą kojarzyć, że siostra Moody'ego znajduje się aktualnie w Lecznicy Dusz.
Poziom spaczenia:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: z ręką na sercu - typ się mocno tej jedynki trzyma
Zmiany w statystykach:
1. dodanie kropki w translokacji - bił się w tym kwartale używając tej dziedziny magii, dodatkowo ciągle ćwiczy, aż głupio mieć to na poziomie absolwenta Hogu jak się przeszło kurs aurorski (100)
2. dodanie kropki w UWAGA charyzmie - bo się w nim obudził żartowniś i flirciarz, o wiele bardziej niż wypada (100)
Zmiany w przewagach i zawadach: -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
Zmiany w lokacjach: -
Zamieszkanie: Londyn, Charing Cross Road
Znaki szczególne: Bardzo wysoki, brakuje mu kilku zębów. Po jego nosie widać, że był kiedyś złamany.
Aktualizacja treści karty: -
Nowe wskazówki dla mistrzów: Biorę wszystko na klatę.
adnotacja moderatora
Zaśmianed & zaakceptowaned XD @Alastor Moody
fear is the mind-killer.