• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Czarodzieje Postacie niezależne Istotni fabularnie Harper Moody (Szefowa Biura Aurorów)

Harper Moody (Szefowa Biura Aurorów)
constant vigilance
I have traveled far beyond the path of reason.
sława
III
krew
półkrwi
genetyka
wilkołak
zawód
auror
Wysoki na prawie dwa metry, brakuje mu pewnie mniej niż dziesięć centymetrów, ale ciężko to ocenić na oko. O krępej budowie ciała, z szeroką twarzą i wybitymi zębami. Skóra często pokryta bliznami. Krzywy nos, z pewnością kiedyś złamany. Włosy ciemne, oczy też. Nie należy do ludzi, którzy o siebie szczególnie dbają.

Alastor Moody
30.11.2023, 21:55  ✶  
To moja kuzynka, wciągnęła mnie do Zakonu, daje mi dużo nadgodzin, ale ja nie protestuję. <3 Mamy dobre kontakty, ale przez dobre kontakty mam na myśli dobre kontakty dwójki pracoholików. Rozmawiają o pracy i o Zakonie, o rodzinie rzadziej, o życiu prywatnym niemalże wcale. Harper wie, że Alastor jest wilkołakiem. Kiedy byli mali, to ciągle układali razem puzzle.

Z naszych dotychczasowych interakcji fabularnych - znaleźli się na Beltane na początku wichury i razem doświadczyli spotkania z tymi dziwnymi widmami.

fear is the mind-killer.
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wiadomości w tym wątku
Harper Moody (Szefowa Biura Aurorów) - przez Strażnik Tajemnic - 23.07.2023, 19:08
RE: Harper Moody (Szefowa Biura Aurorów) - przez Alastor Moody - 30.11.2023, 21:55
RE: Harper Moody (Szefowa Biura Aurorów) - przez Aaron Andrew Moody - 14.07.2025, 13:07
RE: Harper Moody (Szefowa Biura Aurorów) - przez Atreus Bulstrode - 13.01.2026, 19:17
RE: Harper Moody (Szefowa Biura Aurorów) - przez Millie Moody - 23.03.2026, 21:09

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa