I. Podstawa rozliczenia:
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 2260, 2748, 1658, 4764
Razem 11430
II. Krótki opis kwartału: Lato było dla Aidana całkiem spokojne. Poza kilkoma sprawami z Ministerstwa Magii, które realizował w ramach swojej pracy, Parkinson był po prostu sobą - dużo pił, dużo przeklinał i wdawał się w bójki. Jedynym zawirowaniem w jego życiu było dowiedzenie się, że dziewczyna, w której był zabujany na zawał, zaręczyła się z jego kuzynem. Od tamtego momentu rzucił się w wir nowych, niezobowiązujących znajomości, nie dbając o uczucia innych.
III. Dokonania fabularne: Rozwiązał sprawę mordercy mugolskich prostytutek. Obił ryj swojemu kuzynowi, przegonił natrętnego pismaka z Czarownicy, a także dużo imprezował. Odrobinę bardziej przykładał się do pracy, chociaż raporty to nadal jego pięta Achillesowa.
IV. Postępy: Aidan w kwartale letnim utrzymywał się głównie na takim poziomie, na jakim był. Na jedną dobrze rozwiązaną sprawę przypadało pięć raportów, których wypełnienie zrzucał na innych. Stał się jednak bardziej czujny i bardziej rozważny, zaczął zauważać więcej szczegółów, które wcześniej ignorował. Odrobinę bardziej przykładał się do spraw, które dostawał w BUM, miał nawet całkiem celne spostrzeżenia i dostrzegał powiązania oraz ślady, które zostały przeoczone przez innych.
V. Poziom spaczenia: II
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobił nic, co mogłoby podnieść spaczenie
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobił nic, co mogłoby podnieść/obniżyć rozpoznawalność
3. Nowy opis rozpoznawalności: wpisz jeśli rozpoznawalność uległa zmianie. Pamiętaj, że w związku ze zmianą poziomu rozpoznawalności, być może zmieni się twoja przewaga z nią związana!
VII. Zmiany w statystykach:
1. Podniesienie Percepcji z II na III (300 PD - wykorzystujemy 100 PD które mam i 200 z tego rozliczenia)
2. -
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
1. -
2. -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
IX. Zmiany w lokacjach:
1. -
X. Aktualizacja treści karty:
1. Zmiana cech szczególnych na: Brak
2. -
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: -
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nie dotyczy
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - zamieszkanie ok, cechy szczególne do zmiany
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - zmiana na: brak
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - mam dobrze
7. opis w polu Stan cywilny -mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - nie dotyczy
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
1. Linki do postów w osi czasu: lista sesji
2. Dowolny post napisany w wymaganym przedziale czasowym: link
3. Zebrane 10000 słów w sesjach: 2260, 2748, 1658, 4764
Razem 11430
II. Krótki opis kwartału: Lato było dla Aidana całkiem spokojne. Poza kilkoma sprawami z Ministerstwa Magii, które realizował w ramach swojej pracy, Parkinson był po prostu sobą - dużo pił, dużo przeklinał i wdawał się w bójki. Jedynym zawirowaniem w jego życiu było dowiedzenie się, że dziewczyna, w której był zabujany na zawał, zaręczyła się z jego kuzynem. Od tamtego momentu rzucił się w wir nowych, niezobowiązujących znajomości, nie dbając o uczucia innych.
III. Dokonania fabularne: Rozwiązał sprawę mordercy mugolskich prostytutek. Obił ryj swojemu kuzynowi, przegonił natrętnego pismaka z Czarownicy, a także dużo imprezował. Odrobinę bardziej przykładał się do pracy, chociaż raporty to nadal jego pięta Achillesowa.
IV. Postępy: Aidan w kwartale letnim utrzymywał się głównie na takim poziomie, na jakim był. Na jedną dobrze rozwiązaną sprawę przypadało pięć raportów, których wypełnienie zrzucał na innych. Stał się jednak bardziej czujny i bardziej rozważny, zaczął zauważać więcej szczegółów, które wcześniej ignorował. Odrobinę bardziej przykładał się do spraw, które dostawał w BUM, miał nawet całkiem celne spostrzeżenia i dostrzegał powiązania oraz ślady, które zostały przeoczone przez innych.
V. Poziom spaczenia: II
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobił nic, co mogłoby podnieść spaczenie
VI. Rozpoznawalność:
1. zachowanie
2. Uzasadnienie: nie zrobił nic, co mogłoby podnieść/obniżyć rozpoznawalność
3. Nowy opis rozpoznawalności: wpisz jeśli rozpoznawalność uległa zmianie. Pamiętaj, że w związku ze zmianą poziomu rozpoznawalności, być może zmieni się twoja przewaga z nią związana!
VII. Zmiany w statystykach:
1. Podniesienie Percepcji z II na III (300 PD - wykorzystujemy 100 PD które mam i 200 z tego rozliczenia)
2. -
VIII. Zmiany w przewagach i zawadach:
1. -
2. -
Łączna suma przewag i zawad po zmianach: -
IX. Zmiany w lokacjach:
1. -
X. Aktualizacja treści karty:
1. Zmiana cech szczególnych na: Brak
2. -
XI. Nowe wskazówki dla mistrzów: -
XII. Rozliczenie cech:
1. Zawada Bezsenność - nie dotyczy
2. Zawada Nałogowy hazardzista - nie dotyczy
3. Cecha lokacji Przestępstwa - nie dotyczy
4. Cecha lokacji Ryzyko zawalenia - nie dotyczy
5. Cecha lokacji Niewygodni sąsiedzi - nie dotyczy
6. Cecha lokacji Szczury - nie dotyczy
XIII. Sprawdzenie obecnej KP:
Sprawdź, czy masz w swojej KP dobrze wpisane następujące rzeczy. Jeśli coś jest źle, zgłoś poprawną wersję w części VIII. i/lub X. tego rozliczenia. Odpowiedz na te kwestie słowami: nie dotyczy/mam dobrze/poprawiam.
1. opis w polu Edukacja - mam dobrze
2. opisy przewag i zawad - mam dobrze
3. pole Zamieszkanie oraz Cechy szczególne - zamieszkanie ok, cechy szczególne do zmiany
4. opis w polu Zamieszkanie - mam dobrze
5. opis w polu Cechy szczególne - zmiana na: brak
6. posiadanie Teleportacji oraz Teleportacji łącznej - mam dobrze
7. opis w polu Stan cywilny -mam dobrze
8. przewaga Niewidzialność / Popularność - mam dobrze
9. zawada Wpływowy wróg, Szalona ex - nie dotyczy
10. zawada Uczulenie - nie dotyczy
11. lokacja poziomu 0 - nie dotyczy
adnotacja moderatora
Zaakceptowane @Aidan Parkinson (Baba Jaga)