Nazwa scenariusza: Jęcząca Marta
Osoby biorące udział: Ambroise Greengrass (współgraczka ma rozliczoną)
Liczba słów: 7804 u mnie, Geraldine podobnie
Krótki opis: Jestem edgy i zamykam się w toalecie Jęczącej Marty, żeby w spokoju jarać szlugi. Niestety nie kończę nawet jednego, kiedy czepia się mnie jakaś gówniara, która grozi mi podkablowaniem tego faktu do McGonagall. Od słowa do słowa zapewniam sobie chwilowy sojusz podarowaną fajką, ale młoda zaraz prowokuje Martę i tyle ze spokoju. Ostatecznie szlaban też dostajemy.
Nazwa scenariusza:Nobby Leach powinien gryźć piach
Liczba słów: 7408 u mnie, podobnie Geraldine
Krótki opis: Nobby Leach znowu osiąga wyżyny żenady wywołaniem kolejnego skandalu. Całe szczęście zawsze można obsmarować mu dupę, pijąc grzane wino i przywołując czasy, kiedy publiczne egzekucje były miłym rozwiązaniem takich problemów.
Liczba słów: 7804 u mnie, Geraldine podobnie
Krótki opis: Jestem edgy i zamykam się w toalecie Jęczącej Marty, żeby w spokoju jarać szlugi. Niestety nie kończę nawet jednego, kiedy czepia się mnie jakaś gówniara, która grozi mi podkablowaniem tego faktu do McGonagall. Od słowa do słowa zapewniam sobie chwilowy sojusz podarowaną fajką, ale młoda zaraz prowokuje Martę i tyle ze spokoju. Ostatecznie szlaban też dostajemy.
Nazwa scenariusza:Nobby Leach powinien gryźć piach
Liczba słów: 7408 u mnie, podobnie Geraldine
Krótki opis: Nobby Leach znowu osiąga wyżyny żenady wywołaniem kolejnego skandalu. Całe szczęście zawsze można obsmarować mu dupę, pijąc grzane wino i przywołując czasy, kiedy publiczne egzekucje były miłym rozwiązaniem takich problemów.
adnotacja moderatora
Odznaki przyznane @Ambroise Greengrass
Because no matter how long the night
It's always darker
When the light burns out
And the sun goes down
It's always darker
When the light burns out
And the sun goes down