• Londyn
  • Świstoklik
    • Mapa Huncwotów
    • Spis lokacji
  • Dołącz do gry
  • Zaloguj się
  • Postacie
  • Accio
  • Indeks
  • Gracze
  • Accio
Secrets of London Sekrety Londynu Szpalta Zakończone Zakończone Wydarzenia Pozafabularne Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal

Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal
Doktor Dom
Ain't no chariots of fire
Come to take me home

I'm lost in the woods and I wander alone
krew
genetyka
zawód
Wysoki, mierzący 193 cm. Dobrze zbudowany, umięśniony. Opalony, wręcz spieczony słońcem od prac na zewnątrz. Kawał czarodzieja. W granicach 100 kg. Wieloletni sportowiec, obecnie również pracujący w znacznym stopniu fizycznie, co widać na pierwszy rzut oka. Długowłosy, zielonooki blondyn. Ma falowane, gęste włosy w kolorze ciepłego jasnego blondu - poprzetykane pasmami rozjaśnionymi od częstego pobytu na słońcu i kilkoma pierwszymi kosmykami bieli. W kącikach oczu ma siateczkę zmarszczek, czoło również pokrywają pierwsze, jeszcze niezbyt głębokie linie. Roztacza wokół siebie zapach ziołowego dymu: ciężki, ale słodkawy, trochę kadzidłowy. Nosi się elegancko, klasycznie, choć nieczęsto sięga po magiczne szaty. W większości są to ubrania szyte na miarę. Preferuje proste, ale dopasowane spodnie i koszule z dobrych materiałów, skórzane buty. Czasami golfy albo płaszcze dostosowane do pogody. Wybiera ciemne kolory. Sięga głównie po zielenie, brązy i czerń, ale bez niebieskich podtonów (również w kierunku bardzo ciemnej zieleni albo kawowego brązu). Często sięga po skórzane rękawiczki. Na palcu niemal stale nosi złoty sygnet. Na lewym nadgarstku ma zegarek na skórzanym pasku, na prawym rzemykową bransoletę z przywieszką. Zazwyczaj mówi bez akcentu, nie unosi głosu. Raczej stawia na wizualny autorytet i chłodne, poważne, nieco kpiące spojrzenie.

Ambroise Greengrass-Yaxley
10.01.2025, 23:19  ✶ (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.01.2025, 19:45 przez Eutierria.)  
Gdy chodzi o takie sprawy, totalnie nie umiem pisać w rozwlekły, poetycki sposób, więc po prostu dziękuję wszystkim za bycie, wspólne gierki, śmieszki i plany, żarty i żarciki, cały wkład. Wszystko, co było, jest i będzie. Serduszko

Patrzę

Na to, jak twój blask odbija się w śniegu: Florence | ❄ |  Dopracowana, wyważona, no cudownie mi się czyta.
Na to, jak rozświetlasz noc: Cameron | ❄ | Kamiś jest przeuroczy. Tym bardziej w obliczu tego, jak trudne mu się wylosowało z puli narzeczonych.
Na to, jak zamrażasz serca: Bellatrix |  ❄ | No, klasyczek.
Na to, jak przełamujesz lód: Astaroth | ❄ | Z jednej strony fabularnie chyba nadal mnie wpieniasz, mamy do siebie mieszane uczucia, nie zamierzam rezygnować z żadnych repelentów na komary. Za to prywatnie - no, złota postać. Naprawdę lubię czytać przemyślenia Astka.
Na to, jak całujecie się pod jemiołą: Roselyn & Anthony | ❄ | Choć z perspektywy postaci, ekhem, kusiłoby mnie wrzucić to do kategorii, która nie powinna się skończyć dobrze (no sorry) to prywatnie śledzę z uśmiechem. Serduszko
Na to, jak iskrzycie: Basilius & Brenna | ❄ | No, jesteście przeuroczy, zdecydowanie rozjaśniając dzień tą dynamiką. Serduszko
Na to, jak topniejecie: Alexander & Ambrosia | ❄ | A wy za to... ...ojej. Po prostu ojej.  Słodziutki
Na to, jak lepisz ze śniegu: Nora | ❄ | Wiem, znam historię tego profilu, wciąż uważam, że jest śliczny. Tak samo jak wszelkie moodboardy i tablice.

Czuję

Oczarowanie: Florence | ❄ | Tak jak w przypadku samego rysu postaci, wątków, które miałam okazję przeczytać i wszystkiego, co obiło mi się o uszy czy wpadło w oczy, tak tutaj też jestem po prostu oczarowana. Doskonale pamiętam jeden z moich pierwszych wątków na forum, właśnie z Florence - do tej pory była to jedna z ciekawszych akcji, jakie miałam. I zdecydowanie liczę na więcej. Serduszko
Rozbawienie: Astaroth | ❄ | Ponownie się tu pojawiasz, bo po prostu kwek. Nie zmieniaj się ale serio, wiem, że nadal gracie tamtą retro, więc weź się nie daj zeżreć, bo wampirem jesteś upierdliwym.
Smutek: Regina | ❄ | Dosłownie wylosowało się trudne, za to naprawdę wyśmienicie pisało mi się nasze kwiaty i patrzyło na tę delikatniejszą, smutną stronę panienki Rowle. Ojej.
Siłę: Roselyn ❄ | Razem silniejsi. Serduszko To dosłownie najlepsza, najwspanialsza, najbardziej dograna i ze wszech miar naj relacja rodzinna, jaką kiedykolwiek miałam. Uwielbiam tę dynamikę, fabułę i wątki. Dziękuję, że jesteś. Serduszko
Nadzieję: Geraldine | ❄ | Tak właściwie to dłuuuugo wahałam się nad kategorią, w której powinnam umieścić naszą relację, 2137 postów, cztery miliony dwadzieścia trylionów słów. Wszystkie rozegrane wątki i plany. Tym mocniej się nad tym zastanawiałam, że w gruncie rzeczy padło na moment rozgrywania śmieszków, ale na chyba w dalszym ciągu przeważa tutaj głębokie wewnętrzne ech, no debile, więc każda kropla nadziei się tu przyda.  Pliska

adnotacja moderatora
Wpisane w arkusz!

Because no matter how long the night
It's always darker
When the light burns out
And the sun goes down
The night will start anew
« Starszy wątek | Nowszy wątek »

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Wątek zamknięty  Dodaj do kolejeczki 

Wiadomości w tym wątku
Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 20.12.2024, 00:25
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Atreus Bulstrode - 21.12.2024, 11:51
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Vakel Dolohov - 23.12.2024, 01:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Baldwin Malfoy - 23.12.2024, 10:32
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Lorraine Malfoy - 23.12.2024, 11:03
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Morpheus Longbottom - 23.12.2024, 11:36
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Rodolphus Lestrange - 23.12.2024, 14:34
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Stanley Andrew Borgin - 23.12.2024, 20:04
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Geraldine Greengrass-Yaxley - 24.12.2024, 09:55
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eden Lestrange - 30.12.2024, 00:43
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Laurent Prewett - 30.12.2024, 00:54
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Brenna Longbottom - 30.12.2024, 12:17
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Peregrinus Trelawney - 30.12.2024, 22:28
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Victoria Lestrange - 31.12.2024, 16:49
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Scarlett Mulciber - 01.01.2025, 10:14
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Millie Moody - 03.01.2025, 15:18
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 03.01.2025, 16:57
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Perseus Black - 10.01.2025, 03:07
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Ambroise Greengrass-Yaxley - 10.01.2025, 23:19
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Daphne Lestrange - 11.01.2025, 01:39
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Thomas Figg - 11.01.2025, 19:38
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Erik Longbottom - 11.01.2025, 19:47
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 12.01.2025, 22:45
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 13.01.2025, 00:15
RE: Drugie urodziny SoLa: Zimowy Bal - przez Eutierria - 19.01.2025, 05:32

• Pokaż wersję do druku
  • Subskrybuj ten wątek

Przydatne linki
Kolejeczka
Tryb normalny
Tryb drzewa