21.03.2025, 21:46 ✶

Bren, to pewnie nie będzie dla Ciebie żadna nowość, że od lat przyjaźnię się z Bottem i w naszej ostatniej rozmowie przyznał mi się do kilku spraw, po których uznałem, że jest gotowy do wtajemniczenia go w istnienie Zakonu Feniksa. Ręczę za niego i za to, że możemy mu zaufać, ale czekam na jakieś zielone światło.
Jest jeszcze jedna osoba, o której myślałem. Od kilku miesięcy spotykam się z pewną dziewczyną, ale zdaję sobie sprawę z tego, że wtajemniczenie jej wymaga naszej rozmowy w cztery oczy. Nie zastałem Cię w domu, więc zostawiam Ci tę wiadomość. Bywaj zdrowa. Wygłaskałem wam psy bardziej niż wypadało, jak wam uciekną to pewnie siedzą w kurniku Bertiego.
Jest jeszcze jedna osoba, o której myślałem. Od kilku miesięcy spotykam się z pewną dziewczyną, ale zdaję sobie sprawę z tego, że wtajemniczenie jej wymaga naszej rozmowy w cztery oczy. Nie zastałem Cię w domu, więc zostawiam Ci tę wiadomość. Bywaj zdrowa. Wygłaskałem wam psy bardziej niż wypadało, jak wam uciekną to pewnie siedzą w kurniku Bertiego.
Alek
Zostawione w Warowni w przeddzień Spalonej Nocy.
fear is the mind-killer.