28.05.2025, 01:04 ✶
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.05.2025, 22:40 przez Ceolsige Burke.
Powód edycji: Uzupełniam tylko bo pusto było.
)
Oto profil twojej postaci
Możesz swobodnie edytować go i umieszczać w nim dodatkowe informacje o postaci, fabularne i mechaniczne notatki i wszystko inne, co tylko przyjdzie ci do głowy. Mamy też dla ciebie propozycję: uzupełnij pytania z poniższej ramki i zgłoś się za to po osiągnięcie.
Poznajmy się bliżej
♦ W lustrze Ain Eingarp widzę... Siebie zadowoloną z życia i otoczoną przez profesjonalistów, którzy mnie rozumieją i z którymi układam świat w działającą maszynę. - pamiętam, że rolą lustra jest karmić spragnione serca mrzonkami i złudzeniami... miłymi złudzeniami.
♦ Bogin przyjmuje przy mnie formę... Innego celu w zasięgu. Ja nie znam strachu. W desperacji pewnie zamieni się w oszpeconą formę mnie samej idącej jak zombie z wyciągniętymi przed siebie rękoma i luźno zwisającymi dłońmi z których lewitują w górę cienkie sznureczki jak u jakiejś lalki. Puste spojrzenie szeroko otwartych oczu na pochylonej twarzy pozbawionej emocji.
♦ Amortencja pachnie mi... Dobrym tytoniem z dębowej fajki ale bez tego gryzącego efektu jaki daje dym oraz smażoną lub pieczoną wołowiną.
♦ Moje ulubione zaklęcie to... Finite z powodów typowo praktycznych oraz Incarcerous, który okazał się dobrym sposobem rozwiazywania różnych problemów.
♦ Mój patronus przyjmuje formę... Rumaka o bujnej grzywie szarpanej wiatrem.
♦ Wróżbiarstwo to dla mnie... Najczęściej rozrywka na nudny wieczór. Niemniej kumulujące się znaki mogą zmienić mój osąd podjętego ryzyka.
♦ Czarna magia? Cóż... Intencja posiadania okrutnych zamiarów podważa praktyczność stosowania tego typu magii. Ciekawi mnie poszerzenie zakresu mocy ale jaki jest koszt? Nienawiść do wszystkiego i wszystkich? Ciężko chyba prowadzić interesy i życie z takim nastawieniem.
♦ Za swoje największe osiągnięcie uważam... Prowadzenie życia w możliwej niezależności i swobodzie przy zachowaniu dobrych relacji z rodziną. Ojciec uważał, że rodzina stoi wyżej kiedy wspiera ją kilka niezależnych podpór. Cieszę się, że podjęłam jego filozofię i mam wrażenie, że do reszty rodziny też ona przemawia w jakimś stopniu.
♦ Stoję po stronie... Swojej swobody i rodziny.
♦ Moje serce należy do... tytoniu, steku i odrobiny ekscytacji od czasu do czasu.